Ο αεικίνητος και έμπειρος Δημήτρης Μαραγκός, οδοντίατρος,υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το Γιάννη Μαστροκούκο. (video)

407

Ο αειθαλής, αεικίνητος και έμπειρος Δημήτρης Μαραγκός, οδοντίατρος, δηλώνει παρών για μία ακόμη φορά και συνεχίζει να συμμετέχει ενεργά στα κοινά. Είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Γιάννη Μαστροκούκου, με την παράταξη “ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Η εμπειρία, οι ικανότητες, οι γνώσεις και η προσωπικότητα του Δημήτρη Μαραγκού, είναι σίγουρο πως θα βοηθήσουν τόσο την Παράταξη που επέλεξε να θέσει υποψηφιότητα ,όσο και τους συνυποψηφίους τους.

Ο Δημήτρης Μαραγκός με μία μεγάλη πορεία στα κοινά, περισσότερο από 35 χρόνια και πολύ καλός γνώστης όλων των θεμάτων της Καλύμνου, αφού συμμετείχε σε όλους τους βαθμούς αυτοδιοίκησης, Δημοτικά , Νομαρχιακά, Περιφερειακά, υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου, ενώ έχει διατελέσει και Πρόεδρος του Εμπορικού επιμελητηρίου.

Οδοντίατρος από το 1973 έως σήμερα. Παντρεμένος με την Ειρήνη Κυπραίου έχουν δυο κόρες. Η πρώτη είναι ορθοπεδικος ,γιατρός  και σε ποδοσφαιρική ομάδα γυναικών , μέλος τη UEFA. Η δεύτερη παιδοοδοντίατρος με έδρα τον Πειραιά.

Ο Δημήτρης Μαραγκός με μία μεγάλη πορεία στα κοινά, περισσότερο από 35 χρόνια και πολύ καλός γνώστης όλων των θεμάτων της Καλύμνου, αφού συμμετείχε σε όλους τους βαθμούς αυτοδιοίκησης, Δημοτικά , Νομαρχιακά, Περιφερειακά, υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου, ενώ έχει διατελέσει και Πρόεδρος του Εμπορικού επιμελητηρίου.

Πιό συγκεκριμένα , υποψήφιος Δήμαρχος Καλύμνου ,δημοτικός σύμβουλος, Νομαρχιακός σύμβουλος αλλά και περιφερειακός σύμβουλος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου του οδοντιατρικού συλλόγου Δωδεκανήσου  και υποψήφιος βουλευτής ΔΩΔ/ΣΟΥ με την ΝΔ. Άνθρωπος με μεγάλη ιστορική διαδρομή στα κοινά όχι μόνο του νησιού αλλά και του Νομού. Με τεράστια πείρα στην αυτοδιοίκηση ,συμμετέχει και στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, προσφέροντας την πολύτιμη πείρα του στην διαχείριση των κοινών.

Το Δημήτρη Μαραγκό συναντήσαμε στον εργασιακό του χώρο στο Οδοντιατρείο του και είχαμε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση, για την υποψηφιότητα του και για τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής..

Με το χαρακτηριστικό ήρεμο ύφος του, αλλά συνάμα με ενθουσιασμό και πάθος, για αυτό που κάνει, μετά από αυτή την μεγάλη πορεία του στα κοινά, ο Δημήτρης Μαραγκός με αφορμή τις φυσικές καταστροφές το τελευταίο χρονικό διάστημα σε διάφορες περιοχές τη Χώρας διερωτήθηκε , τι θα συμβεί στην Κάλυμνο, αν υπάρξει κάποιο ακραίο και έντονο φυσικό φαινόμενο, υπάρχουν οι προβλέψεις για να αντιμετωπιστεί;

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παρουσία των πολιτικών προσώπων που διοίκησαν την Κάλυμνο τα τελευταία 25 χρόνια ,λέγοντας χαρακτηριστικά, έρχονται αυτοί που έφεραν την Κάλυμνο σε αυτή την κατάσταση, να θέλουν να επανεκλεγούν για να τη σώσουν. Με ποιό όραμα, αυτοί που οδήγησαν την Κάλυμνο σε αυτό το σημείος

Επίσης μίλησε για τη συνεργασία του με το Γιάννη Μαστροκούκο λέγοντας: Πιστεύω την ερχόμενη Κυριακή ο Καλυμνιακός λαός επιτέλους να ψηφίσει όπως πρέπει, για να τελειώσει κάποτε το μαρτύριο αυτό της Καλύμνου.

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του, ο Δημήτρης Μαραγκός είπε:

Μέσα στους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους είμαι κι εγώ. Εάν νομίζουν ότι μπορώ κάπου να είμαι ωφέλιμος στην Κάλυμνο, ας με ψηφίσουν. Το όραμα μου, η ελπίδα να προσφέρω κάτι στην Κάλυμνο, ξεκίνησα πριν πολλά χρόνια ,δεν βρήκα ευκαιρία, αλλά τώρα μαζί με τον Μαστροκούκο σχεδόν ταιριάζομε, τις ίδιες σκέψεις και τα ίδια οράματα, για την Κάλυμνο μας. Πιστεύω ότι θα βρεθούμε στη Δημαρχία για να βοηθήσουμε στον τόπο αυτό. Οι Καλύμνιοι να μην λένε τελείωσε η Κάλυμνος. Δεν τελείωσε ,φτάνει το μυαλό τους να τους οδηγήσει εκεί που πρέπει για το καλό αποτέλεσμα .Και να είναι σίγουροι ότι η Κάλυμνος κάποια μέρα μπορεί να ταλαιπωρήθηκε ,να σταυρώθηκε, αλλά η Ανάσταση θα έλθει κάποια στιγμή και η Κάλυμνος θα γίνει πάλι παινεμένη και ξακουστή. Δεν θα κάνουμε αλλαγή σελίδας, αλλά βιβλίου ,γιατί χαμός είναι η Κάλυμνος ,αλλά έχουμε τη δύναμη και την όρεξη

Κλείνοντας ο Δημήτρης Μαραγκός απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους της Καλύμνου είπε:

Ότι θέλουν ας κάνουν. Όμως ο σωστός δρόμος, ο δρόμος της Καλύμνου είναι ένας. Πολλοί θέλουν, αλλά απέδειξαν ότι δεν είναι ικανοί ,ούτε έχουν και τη δύναμη να εκμεταλλευτούν τις τελευταίες ευκαιρίες που μας δίνονται την τελευταία εποχή. Πιστεύω ότι η ομάδα που διεκδικεί το Δήμο με αρχηγό το Γιάννη Μαστροκούκο, θα μπορέσει να δώσει στην Κάλυμνο τη ζωντάνια που της λείπει σήμερα.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Μαραγκός στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

Συνέντευξη με τον Δημήτρη Μαραγκό - Υποψήφιο Δημ. σύμβουλο με την παράταξη του Γιάννη Μαστροκούκου