Νικόλας και Σάββας Πιζάνιας: Δύο νεαροί πετυχημένοι επιχειρηματίες στο χώρο “εργαλείων, κιγκαλερίας και χρωμάτων” στην Κάλυμνο(video)

3138

Ένα κατάστημα “εργαλείων, κιγκαλερίας και χρωμάτων” σε ευρύχωρους ,άνετους και εξυπηρετικούς χώρους, με μεγάλη ποικιλία προϊόντων, λειτουργεί εδώ και 16 χρόνια στην περιοχή της Ανάληψης στην Κάλυμνο , επί του κεντρικού δρόμου πριν τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου.

Μία επιχείρηση που διαθέτει μεγάλη γκάμα επιλογής σε εργαλεία, εξοπλισμό, ανταλλακτικά, σιδηρικά, κλειδαριές, πόμολα, είδη διακόσμησης κατοικιών, χρώματα, πλαστικά ,βερνίκια κα. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία ειδών για όλες τις λύσεις.

Μία πετυχημένη οικογενειακή επιχείρηση με το Νικόλα και το Σάββα Πιζάνια.

Δύο δραστήριοι νεαροί που μπορεί να έκαναν τις σπουδές τους ,όμως το επιχειρείν στην Κάλυμνο, ήταν αυτό που τους προσέλκυσε. Πρώτα ο Νικόλας που τελείωσε την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού, αλλά συνέχισε δημιουργώντας και με τη βοήθεια του πατέρα του, την εν λόγω επιχείρηση που γρήγορα εξελίχθηκε. Ο Σάββας τελείωσε Διοίκηση επιχειρήσεων-Χρηματοοικονομικά και Λογιστική στο πανεπιστήμιο Αιγαίου και συνεχίζει και αυτός στην οικογενειακή επιχείρηση μαζί με τον αδελφό του Νικόλα.

Ο Νικόλας και ο Σάββας μίλησαν στο φακό του kalymnos-news.gr για την πετυχημένη επιχείρηση τους, ενώ εξέφρασαν και την ικανοποίηση τους για την πολύ καλή αγοραστική κίνηση, αλλά και την αισιοδοξία τους για την επιχειρηματικότητα στην Κάλυμνο.

Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

15-11-2023 Ο Νικόλας και Σάββας Πιζάνιας - Δύο νέοι επιτυχημένοι επιχειρηματίες