Ο αεικίνητος Γιάννης Καράμαλης στη Χάλκη όπου παρουσίασε αρωματικά φυτά Μεσογείου (video)

602

Ο αεικίνητος και δραστήριος Γιάννης Καράμαλης, ιδιοκτήτης της “Γεωπονικής Καλύμνου” επισκέφτηκε για μία ακόμη φορά το νησί της Χάλκης, προσκεκλημένος του Δήμου, όπου παρουσίασε τα αρωματικά φυτά Μεσογείου, στους μαθητές του νησιού αλλά και από την Πολωνία, την Ιταλία, τη Λιθουανία και τη Ρουμανία που ταξίδεψαν στη χώρα μας στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος ανταλλαγής μαθητών Erasmus.

Δείτε φωτογραφίες και την ανάρτηση του Γιάννη Καράμαλη.

Ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του Δήμου Χάλκης, είχαμε τη μοναδική ευκαιρία να συναντήσουμε εκτός από τους μαθητές του νησιού, παιδιά από την Πολωνία, την Ιταλία, τη Λιθουανία και τη Ρουμανία που ταξίδεψαν στη χώρα μας στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος ανταλλαγής μαθητών Erasmus.

Προσπαθήσαμε να γνωρίσουμε στους μαθητές τα αρωματικά φυτά Μεσογείου. Παρουσιάσαμε τις ιδιότητες τους και τον τρόπο φροντίδας τους.

Τέλος, ομορφύναμε τον προαύλιο χώρο του σχολείου γεμίζοντας τον αρωματικά φυτά που πλέον θα βρίσκονται υπό την φροντίδα των μαθητών της Χάλκης.

Αναμφισβήτητα, πρόκειται για μία από τις ομορφότερες επισκέψεις μας στο νησί της Χάλκης και ευχαριστούμε πολύ τους υπεύθυνους του Δήμου Χάλκης που μας τίμησαν με την επιλογή τους!