Το 1ο Βραβείο για το Ελληνικό Ορθόδοξο Σχολείο του Ντάργουιν στη Χριστουγεννιάτικη Παρέλαση

484

Το Ελληνικό Ορθόδοξο Σχολείο του Ντάργουιν πήρε μέρος στην δεύτερη Χριστουγεννιάτικη Παρέλαση στο Ντάργουιν το Σάββατο 18.11.2023 και πήρε το 1ο βραβείο.

Με πολύ μεράκι από την σχολική επιτροπή, τις δασκάλες και την πραγματικά πολύ μεγάλη βοήθεια από τον ακούραστο φίλο Μανώλη Κουρμούλη το Σχολείο πέτυχε κάτι πολύ όμορφο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση από το Σχολείο, η συμπαράσταση και συμμετοχή γονιών που συνόδευαν τα παιδιά τους μας δίνει δύναμη να κάνουμε πολλά ακόμα.Το θέμα μας στο πνεύμα των Χριστουγέννων με τη φάτνη , την Παναγία , τον Ιωσήφ τους τρεις μάγους και όλα τα αγγελάκια να ακολουθούν εντυπωσίασαν τις πολλές χιλιάδες θεατών που κατέκλυσαν τους δρόμους του Ντάργουιν.

Όταν μετά το τέλος της παρέλασης μας ενημέρωσε Διοργανώτρια αρχή ότι κερδίσαμε δεν το πιστεύαμε. Πλημμυρίσαμε από χαρά και νιώσαμε μεγάλη υπερηφάνεια που με την ομαδική δουλειά πετύχαμε κάτι που δεν ήταν αυτοσκοπός. Τα παιδιά το χάρηκαν πολύ και ελπίζουμε στην επόμενη δραστηριότητα να συμμετάσχουν ακόμα περισότερα. Πολλά μπράβο ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση