Το “Homu Sushi bar” με τις Ασιατικές νοστιμιές στην Κεντρική πλατεία Καλύμνου και το επόμενο επιχειρηματικό εγχείρημα των ιδιοκτητών. (video)

3089

Με το φακό του  kalymnos-news.gr επισκεφτήκαμε ένα κατάστημα εστίασης στην κεντρική πλατεία Πόθιας Καλύμνου, διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Πρόκειται για “Homu Sushi bar” με ιδιοκτήτες τον Πανορμίτη Καλόμοιρο και το Γιάννη Χατζημιχάλη.

Το κατάστημα αυτό ξεκίνησε την λειτουργία του πριν 28 μήνες , προσφέροντας ασιατική κουζίνα είτε στο χώρο του, είτε σε πακέτο, δίνοντας νέες προτάσεις και  επιλογές φαγητού

Για το “Homu Sushi bar” το οποίο ήδη έχει καθιερωθεί, έλλειπε από την κεντρική πλατεία και θεωρείται μία πετυχημένη επιχείρηση, μας μίλησε ο ένας εκ των ιδιοκτητών, ο Πανορμίτης Καλόμοιρος. Μάλιστα απαντώντας σε σχετική ερώτηση μας είπε και για το επόμενο επιχειρηματικό τους εγχείρημα, αφού ήδη έχουν πάρει το διπλανό κατάστημα όπου λειτουργούσε το Mikel cafe. Χωρίς να επεκταθεί σε πολλές λεπτομέρειες, μας είπε ότι θα είναι κατάστημα εστίασης, franchise, κάτι δοκιμασμένο, που θα πετύχει και σε ποιότητα και σε τιμές και θα λειτουργήσει μέχρι τα Χριστούγεννα.

Βέβαια θα ήταν παράλειψη μας, αν δεν επισκεπτόμασταν την κουζίνα και να συνομιλήσουμε με τους δύο μαγείρους από το Νεπάλ, που φτιάχνουν τις ασιαστικές νοστιμιές.

Δείτε το video που ετοίμασε ο  Μάμας Χαραμαντάς

4-11-2023 Ασιατικές γεύσεις στο Homu