Από τα εγκαίνια της ανακαινισμένης Πτέρυγας Χειρουργείων στο Νοσοκομείο Καλύμνου (video)

1588

Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023 στις 10.00 το πρωί, πραγματοποιήθηκε η τελετή εγκαινίων της Ανακαινισμένης Πτέρυγας Χειρουργείων στο ΓΝ-Κ.Υ ΚΑΛΥΜΝΟΥ “ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΕΙΟ”. Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κκ Παϊσιος ενώ παραβρέθηκε ο Διοικητής της 2ης ΥΠΕ Χρήστος Ροϊλός.

Η ανακαίνιση της Πτέρυγας Χειρουργείων περιλαμβάνει:

  • Πλήρη ανακαίνιση της παλαιάς αίθουσας χειρουργείου με αντικατάσταση δαπέδου, αντικατάσταση των παλαιών πλακακίων και πλακιδίων στους τοίχους και τοποθέτηση νέων.
  • Εκμετάλλευση παρακείμενου χώρου στο χειρουργείο όπου υπήρχε παλαιά αίθουσα τοκετών που δεν χρησιμοποιόταν και δημιουργίας νέας αίθουσας χειρουργείου με τοποθέτηση δαπέδου και τοποθέτησης πλακακίων, χειρουργικής τράπεζας και προβολέα χειρουργείου.
  • Συντήρηση και ανακαίνιση του υπάρχοντος σηπτικού χειρουργείου με τοποθέτηση δαπέδου και εκμετάλλευση παρακείμενου δωματίου και δημιουργία αίθουσας ανάνηψης.
  • Τοποθέτηση αγώγιμου πατώματος σε όλη την πτέρυγα, αλλαγή εξωτερικών και εσωτερικών κουφωμάτων, τοποθέτηση ανοξείδωτων πάγκων, τοποθέτηση νιπτήρων, τοποθέτηση ψευδοροφών και γυψοσανίδων

Από την 2η ΥΠΕ εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου για τα εγκαίνια:

Δείτε video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς με στιγμιότυπα και χαιρετισμούς από τα εγκαίνια. Επίσης φωτογραφίες

13-12-2023 Εγκαίνια και αγιασμός στο Νοσ. Καλύμνου στις ανακαινισμένες αίθουσες των χειρουργείων