Η ιδιοκτήτρια του Celestino Σουλτάνα Μιαούλη για τις πολλές εκπλήξεις που ετοιμάζουν τα καταστήματα στην κάθοδο του Εμπορικού για τη “Χριστουγεννιάτικη νύχτα”(video)

1036

Με το φακό του kalymnos-news.gr επισκεφτήκαμε σήμερα Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023,το γνωστό κατάστημα ένδυσης Celestino, στην κάθοδο του εμπορικού δρόμου στην Πόθια.

Η ιδιοκτήτρια του Καταστήματος Σουλτάνα Μιαούλη Κοπανέζου στέλνει τις ευχές της για καλές γιορτές, Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, εκφράζει την ικανοποίηση της για την αγοραστική κίνηση στην εορταστική περίοδο και εστιάζει στις μεγάλες και πολλές εκπλήξεις που ετοιμάζουν για τη “Χριστουγεννιάτικη νύχτα” την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023. Εκπλήξεις από τα καταστήματα Celestino, Berto Lucci, Unterwear αλλά και όλα τα καταστήματα στην κάθοδο του Εμπορικού Συλλόγου.

Όπως μας ενημερώνει η Σουλτάνα, θα είναι μία υπέροχη βραδιά και καλεί τον κόσμο για αυτό το χριστουγεννιάτικο πάρτι ,να γιορτάσουν όλοι μαζί, με πολλές εκπλήξεις και πολλά δώρα από τα Καταστήματα στην κάθοδο του Εμπορικού δρόμου, μεγάλες προσφορές, θα γίνουν πάρα πολλές κληρώσεις live, απ’ όλα τα μαγαζιά, κεράσματα και ζωντανή μουσική με την ορχήστρα του Γ. Καμπούρη . Επίσης θα υπάρχει μπουφές με διάφορα εδέσματα

Δείτε τα όσα μας λέει το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και  ο Μάμας Χαραμαντάς.

Η ιδιοκτήτρια του Celestino Σουλτάνα Μιαούλη για τη "Χριστουγεννιάτικη νύχτα" στην Κάλυμνο.