ΛΕΡΟΣ : Μιχάλης Κόλιας, “Αυτή την αλλαγή ονειρεύονται..”

438

Απάντηση με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο fb δίνει ο Δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλλιας, για τα όσα συνέβησαν κατά την ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου:

«ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ..»

Σχετικά με τα πρωτόγνωρα δυσάρεστα γεγονότα κατά τη διαδικασία της ορκωμοσίας της 14ης Δεκεμβρίου και σε συνέχεια της σημερινής συνέντευξης του πολιτικού λιποτάκτη σε ραδιοφωνικό σταθμό.Σας ανακοινώνω τα εξής:

Δυστυχώς, τη γιορτή της Δημοκρατίας, όπως η ορκωμοσία ενός νέου Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου αμαύρωσαν με τον χειρότερο τρόπο, οι γνωστοί στο νησί μας για το ποιόν και το παρελθόν τους, όπως και ο ίδιος ο κ.Κωττάκης, ο οποίος μη έχοντας το πολιτικό σθένος να σταματήσει τα γιουχαρισματα στο πρόσωπό μου, δυναμίτισε ακόμα περισσότερο το κλίμα λέγοντας ότι «μετά το αποτέλεσμα της 8ης Οκτωβρίου έφυγε ο φόβος από το νησί μας και επανήλθε η δημοκρατία.»

Όντως, επανήλθε η «δημοκρατία» του τραμπουκισμού, του εκφοβισμού και του μαύρου παρελθόντος! Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα με το χειρότερο τρόπο, καθώς με δική του υπαιτιότητα το νησί μας δυσφημίστηκε πανελλαδικώς.

Σήμερα, συνέχισε τον οίστρο των προκλήσεων με σκοπό να δικαιολογήσει την απαράδεκτη συμπεριφορά του και τη δυσφήμιση του νησιού μας δίνοντας συνέντευξη σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό.

Προς κακή του τύχη, η κοινωνία της Λέρου γνωρίζει πολύ Καλά το παρελθόν του κ. Κωττακη, τόσο ως φαρμακοποιού, όσο και ως γνώστη νυχτερινού καταστήματος (μπουζουξίδικου) με την επωνυμία ROMEO, αλλά και πολλών άλλων ιδιοτήτων…

Ξεκαθαρίζω για μια ακόμα φορά ότι δεν θα επιτρέψουμε η Λέρος μας να είναι για τους λίγους και εκλεκτούς.

Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται, δεν τρομοκρατείται και δεν φιμώνεται!