Από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο Καλύμνου της Νέας Δημοκρατίας (video)

334

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 στις 1.00 το μεσημέρι, η κοπή της πίτας 2024 από τη ΔΗΜ.Τ.Ο Καλύμνου της Νέας Δημοκρατίας στο Κέντρο Πολιτισμού και Ιστορίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι βουλευτές Μάνος Κόνσολας και Βασίλης Υψηλάντης και ο πολιτευτής και υποψήφιος βουλευτής στις τελευταίες εκλογές Αντώνης Γιαννικουρής.

Παρόντες στην εκδήλωση ο Έπαρχος ΠΕ Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής, ο Δήμαρχος Ιωάννης Μαστροκούκος, ο Πρόεδρος του ΔΣ Δημήτριος Μαραγκός, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Βασίλης Μουσελλής και ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ Κρις Αλαχούζος.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος πρωτ. Αμφιλόχιος Σακαλλέρος ,ενώ το φλουρί βρήκε ένα από τα παλαιότερα μέλη της Οργάνωσης ο Γιώργος Κάππας.

Πρώτος το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Καλύμνου Γιώργος Καλαθιανάκης και ακολούθησαν χαιρετισμοί κατά σειρά από τους βουλευτές Βασίλη Υψηλάντη, Μάνο Κόνσολα, το Δήμαρχο Ιωάννη Μαστροκούκο, τον πολιτευτή Αντώνη Γιαννικουρή και τον Έπαρχο Μανώλη Μουσελλή .

Το μέλος της Επιτροπής Αναστασία Κάτρη, στη συνέχεια ανέγνωσε επιστολές του Υφυπουργού Γιάννη Παππά, της βουλευτού Μίκας Ιατρίδη και της πολιτεύτριας Κατερίνας Εμμανουήλ.

Δείτε video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαΐλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς ,από την εκδήλωση.

28-1-2024 Κοπή πίτας της Τ.Ο. Καλύμνου της Νέας Δημοκρατίας