Η Πρόσκληση του “Ξενίας – Σύλλογος Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων Καλύμνου” για την κοπή της Βασιλόπιτας.

220

Από το “Ξενίας – Σύλλογος Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων Καλύμνου” εκδόθηκε η παρακάτω ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για την κοπή της Βασιλόπιτας, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024:

Αγαπητοί συνάδελφοι

Καλή κι ευλογημένη χρονιά σε όλους

Σας περιμένουμε  στην κοπή της Βασιλόπιττας που θα γίνει στο Εμπορικό Επιμελητήριο Καλύμνου το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 5.30 μμ. Ο τυχερός που θα βρεί το φλουρί, θα λάβει ένα δωράκι, τιμής ένεκεν,  από το Σύλλογο.

Στα πλαίσια της δυνατότητας που έχουμε και πάλι να βρεθούμε δια ζώσης, θα πραγματοποιήσουμε και τη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου και θα μιλήσουμε για θέματα του κλάδου μας που μας απασχολούν:

1. Ενημέρωση από εκπρόσωπο του Συλλόγου Λογιστών Καλύμνου σχετικά με το καινούργιο Νομοσχέδιο βάση του οποίου πλέον θα φορολογούμαστε. (εισήγηση περίπου 30 λεπτά)

2. Ενημέρωση από τον κ. Στάθη Γιωργούλη, εκπρόσωπο της εταιρείας Webdo στην Κάλυμνο ( www.webdo.gr ) σχετικά με την κατασκευή ιστοσελίδας του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων Καλύμνου, αλλά και παρουσίαση προτάσεων εκσυγχρονισμού της εικόνας των επιχειρήσεών μας στα πλαίσια  μιας αποτελεσματικότερης αντιμετώπισης του αυξανόμενου ανταγωνισμού. (εισήγηση περίπου 30 λεπτά)

3. Ενημέρωση για την επαφή που είχαμε ως σωματείο με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Καλυμνίων κ. Μαστροκούκο.  Εισηγήτρια η κ. Φωτεινή Τηλιακού (5 λεπτά)

4. Συσπείρωση του Συλλόγου με την ένταξη νέων μελών – Εισηγητής   κ. Σωτήρης Κυπραίος (15 λεπτά)

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.  

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Φωτεινή Τηλιακού