Κοπή πίτας 2024 και Γενική Συνέλευση από “Ξενίας – Σύλλογος Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων Καλύμνου” (video)

429

 h Κοπή πίτας 2024 και η Γενική Συνέλευση από “Ξενίας – Σύλλογος Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων Καλύμνου” πραγματοποιήθηκε στο Εμπορικό Επιμελητήριο Καλύμνου το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 5.30 μμ

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ιωάννης Μαστροκούκος,ο Πρόεδρος του ΔΣ Δημήτριος Μαραγκός,ο Αντιδήμαρχος Υγείας και Κοινωνικής πρόνοιας Γιώργος Χούλλης

Στη Γενική συνέλευση τα μέλη ασχολήθηκαν με τα παρακάτω θέματα :

1. Ενημέρωση από εκπρόσωπο του Συλλόγου Λογιστών Καλύμνου σχετικά με το καινούργιο Νομοσχέδιο βάση του οποίου πλέον θα φορολογούμαστε. (εισήγηση περίπου 30 λεπτά)

2. Ενημέρωση από τον κ. Στάθη Γιωργούλη, εκπρόσωπο της εταιρείας Webdo στην Κάλυμνο ( www.webdo.gr ) σχετικά με την κατασκευή ιστοσελίδας του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων Καλύμνου, αλλά και παρουσίαση προτάσεων εκσυγχρονισμού της εικόνας των επιχειρήσεών μας στα πλαίσια  μιας αποτελεσματικότερης αντιμετώπισης του αυξανόμενου ανταγωνισμού. (εισήγηση περίπου 30 λεπτά)

3. Ενημέρωση για την επαφή που είχαμε ως σωματείο με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Καλυμνίων κ. Μαστροκούκο.  Εισηγήτρια η κ. Φωτεινή Τηλιακού (5 λεπτά)

4. Συσπείρωση του Συλλόγου με την ένταξη νέων μελών – Εισηγητής   κ. Σωτήρης Κυπραίος (15 λεπτά)

Δείτε φωτογραφίες και video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

27-1-2024 Πίτα του συλλόγου ενοικιαζόμενων δωματίων