Προσωρινή αναστολή εκτέλεσης Δρομολογίων Ε/Γ-Ο/Γ “ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΕΡΜΗΣ” για αντικατάσταση υαλοπίνακα λόγω θραύσης.

2191

Από την ΑΝΕ Μαστιχαρίου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


Ανακοινώνουμε την Προσωρινή Αναστολή Εκτέλεσης Δρομολογίων, πλοίου μας Ε/Γ-Ο/Γ-Δ/Ρ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΕΡΜΗΣ Ν.Κω 17, λόγω Θραύσης Υαλοπίνακα (Παραθύρου) σε συνέχεια επικρατουσών Δυσμενών Καιρικών Συνθηκών.
Από την εταιρεία μας καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση του Υαλοπίνακα (Παραθύρου) καθώς και των σχετικών Επιθεωρήσεων, με σκοπό την Επανέναρξη των Δρομολογίων του πλοίου, το Συντομότερο Δυνατό.
Παρακαλούμε για την κατανόηση του Επιβατικού Κοινού.
Λυπούμαστε για την όποια αναστάτωση-ταλαιπωρία

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr το πλοίο ελλιμενίζεται στο λιμάνι της Καλύμνου, αναμένοντας να έλθει ο υαλοπίνακας, προκειμένου να τοποθετηθεί σε αντικατάσταση του θραυσμένου. Αυτό εκτός απροόπτου θα έχει γίνει μέχρι την ερχόμενη Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024, οπότε και το πλοίο θα συνεχίσει κανονικά την εκτέλεση των δρομολογίων του. Να σημειώσουμε ότι το Ε/Γ-Ο/Γ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΕΡΜΗΣ Ν.ΚΩ 17 εκτελεί προγραμματισμένα δρομολόγια στη γραμμή Νίσυρος-Κως και επιστροφή, καθώς επίσης και δρομολόγια Κάλυμνος- Μαστιχάρι με επιστροφή, στη θέση του ” Ε/Γ-Ο/Γ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ” (μέχρι να τοποθετηθούν οι νέες μηχανές).

Στις 8 Φεβρουαρίου 2024 είναι προγραμματισμένο το Ε/Γ-Ο/Γ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΕΡΜΗΣ να μεταβεί στον Πειραιά για προβλεπόμενους ελέγχους και αμέσως μετά την επιστροφή του, θα συνεχίσει κανονικά τα δρομολόγια του Νίσυρος-Κως.