Κάλεσμα από τον Πρόεδρο Οικοδόμων Καλύμνου Σακελλάρη Μαΐλλη , συμμετοχής στην απεργιακή κινητοποίηση για την ακρίβεια στις 28 Φεβρουαρίου 2024 (video)

539

Στο φακό του kalymnos-news.gr μίλησε σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024, ο Σακελλάρης Μαϊλλης, Πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων και μέλος του Εργατικού Κέντρου και απηύθυνε κάλεσμα για συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί την άλλη Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024.

Όπως είπε πρόκειται για μία απεργιακή κινητοποίηση διαμαρτυρίας για την ακρίβεια, που έχει εκμηδενίσει το λαϊκό εισόδημα. Η απεργία συμπίπτει και με την θλιβερή επέτειο ενός χρόνου από το έγκλημα στα Τέμπη. Καλούνται όλοι οι εργαζόμενοι να πάρουν απόφαση να συμμετέχουν στην απεργία και να πούνε ένα “Φτάνει πια σε αυτή την κατάσταση”.

Ο Σακελλάρης Μαΐλλης συμπλήρωσε, ότι καλούνται οι οικοδόμοι να συμμετέχουν στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 στις 7.00 το απόγευμα στο Επιμελητήριο για ζητήματα απεργίας αλλά και για θέματα που αφορούν στο κλάδο. Επίσης αύριο την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο θα γίνει συνάντηση εκπροσώπων Φορέων που θέλουν να συμμετάσχουν στην απεργία.

Δείτε τα όσα είπε στο video που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς.

Κάλεσμα του Προέδρου Οικοδόμων Καλύμνου Σ.Μαϊλλη συμμετοχής στην απεργία για την ακρίβεια.