Με μεγάλη συμμετοχή, πολύ κέφι και χορό έκοψαν την πίτα οι Μηχανικοί Καλύμνου. (video)

3951

Με μεγάλη συμμετοχή ,πολύ κέφι, όμορφη μουσική ,χορό και καλό φαγητό η φετινή εκδήλωση για την κοπή της πίτας 2024 της Μόνιμης Επιτροπής Καλύμνου του ΤΕΕ, για μία δημιουργική και γεμάτη υγεία νέα χρονιά

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024,στις 1.00 το μεσημέρι στον όμορφο χώρο του Εστιατορίου “ΣΤΑΛΛΑ” στις Μυρτιές και η Πρόεδρος της Μόνιμης Επιτροπής Καλύμνου Ευαγγελία Μπιλλήρη, φρόντισε να διοργανώσει μία συνεστίαση σε οικογενειακό και συναδελφικό κλίμα που είχε απ’ όλα.

Την εκδήλωση τίμησαν ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου Γιάννης Γλυνός και το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής Ιάκωβος Γρύλλης.

Παραβρέθηκαν ο Έπαρχος Μανώλης Μουσελλής ,ο Δήμαρχος Ιωάννης Μαστροκούκος, η Αντιδήμαρχος Πόπη Κουτούζη, αρκετοί μηχανικοί με τις οικογένειες τους και με φίλους.

Μετά τους χαιρετισμούς ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας. Ο τυχερός που βρήκε το φλουρί ήταν ο Δημήτρης Πάνος.

Το καλό φαγητό, που συνοδευόταν από την όμορφη μουσική της ορχήστρας δημιούργησαν πολύ κέφι και χορό.

Τις τραγουδιστικές του ικανότητες έδειξε ο Έπαρχος Μανώλης Μουσελλής, που πήρε το μικρόφωνο ερμηνεύοντας λαϊκά τραγούδια, ενώ ο Δήμαρχος Γιάννης Μαστροκούκος τον ακολούθησε αναδεικνύοντας τις χορευτικές του ικανότητες και χορεύοντας “Τα δυο σου χέρια πήρανε βεργούλες…”!

Δείτε φωτογραφικό υλικό και video με στιγμιότυπα, που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

18-2-2024 Η κοπή πίτας της Μόνιμης Επιτροπής Καλύμνου του ΤΕΕ.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι viber_image_2024-02-18_17-29-12-684.jpg