Οι συναντήσεις του Δημάρχου Καλυμνίων Ιωάννη Μαστροκούκου στη Ρόδο.

622

Στη Ρόδο βρίσκεται ο Δήμαρχος Καλυμνίων Ιωάννης Μαστροκούκος και είχε σειρά επαφών για θέματα του Δήμου, ενώ θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ.

Για τις σημερινές του επαφές με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο, τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και τους Προϊσταμένους Α/Βάθμιας και Β/βαθμιας Εκπαίδευσης από το Γραφείο Δημάρχου εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου:

Σειρά επαφών πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος της Καλύμνου Ιωάννης Μαστροκούκος, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του στο νησί της Ρόδου.

Στην προγραμματισμένη συνάντηση του με τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου Γ.Χατζημάρκο, η οποία έγινε σε ένα πολύ θετικό κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και σεβασμού, συζητήθηκαν διεξοδικά αναπτυξιακά ζητήματα που αφορούν το νησί μας.
Τέθηκε ο οδικός χάρτης και οι βάσεις για μια από κοινού εποικοδομητική συνεργασία με γνώμονα πάντα την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια του νησιού μας.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Χρήστο Μιχαλάκη, με τον οποίο διερευνήθηκαν όλες οι δυνατότητες και ευκαιρίες αξιοποίησης του πολιτιστικού προϊόντος και της ιδιαίτερης ταυτότητας της Καλύμνου.

Τέλος ο Δήμαρχος είχε συνάντηση εργασίας τόσο με τον Περιφερειακό Δ/ντή εκπαίδευσης Γ. Παπαδομαρκάκη, όσο και με τον Προϊστάμενο Α΄βάθμιας εκπαίδευσης Χ. Ψαρά, με τους οποίους συζήτησαν αναλυτικά, θέματα που αφορούν το σύνολο της εκπαιδευτικής
κοινότητας στην Κάλυμνο.