Ο Έπαρχος Μανώλης Μουσελλής για την αναβάθμιση του συστήματος φωτισμού, στο Επαρχιακό Οδικό δίκτυο με τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων τύπου LED (video)

326

Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο της αναβάθμισης του συστήματος φωτισμού, στο Επαρχιακό Οδικό δίκτυο Καλύμνου, με την εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων τύπου LED, που υλοποιεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Επαρχείο.

Οι εργασίες ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα στις 12 Φεβρουαρίου 2024 και σήμερα συναντήσαμε το συνεργείο να αντικαθιστά τα φωτιστικ;a μπροστά από το Νικηφόρειο .

Ο Έπαρχος Μανώλης Μουσελλής μιλώντας στο φακό του kalymnos-news.gr μας είπε ότι το έργο περιλαμβάνει την εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων τύπου LED στο Επαρχιακό οδικό δίκτυο από το Λαφάσι και διασχίζοντας την πόλη της Πόθιας θα φτάσουν μέχρι και τον Εμπορειό. Η αρχική πρόβλεψη ήταν μέχρι τον Αρμεό, αλλά μετά από αίτημα του Επαρχείου εγκρίθηκε η επέκταση προς Αργινώντα, Σκάλια, Εμπορειό. Επίσης αντικατάσταση φωτιστικών με led θα γίνει στους οικισμούς Βαθύ , Στημένια και στο δρόμο Ταξιάρχης- Αεροδρόμιο. Συνολικά θα αντικατασταθούν 450 φωτιστικά με νέα τύπου LED.

Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαΐλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

19-2-2024 Τοποθέτηση νέων φωτιστικών Led στο επαρχιακό δίκτυο