Πρωταθλητής Αιγαίου το 1ο ΕΠΑΛ Καλύμνου στον προκριματικό διαγωνισμό του Young Business Talents.-8 ομάδες από Κάλυμνο στον τελικό στις 22/3(video)

907

Πρωταθλητής Αιγαίου το 1ο ΕΠΑΛ Καλύμνου στον προκριματικό διαγωνισμό του Young Business Talents.

Το 1ο ΕΠΑΛ ΚΑΛΥΜΝΟΥ στον προκριματικό διαγωνισμό του Young Business Talents με την ομάδα PROFIT κατέλαβε την πρώτη θέση με 2350 πόντους, που είναι η μεγαλύτερη βαθμολογία που μπορεί να λάβει μια ομάδα στο διαγωνισμό. Οι μαθητές από 20/11/2023 έως 19/02/2024 είχαν υποχρέωση να καταθέσουν 11 επιχειρηματικά σχέδια. Σε όλα τα σχέδια κατέλαβαν την πρώτη θέση για αυτό και συγκέντρωσαν την μεγαλύτερη βαθμολογία. Αξίζει να θυμίσουμε ότι η ομάδα PROFIT ήταν η ομάδα που πέρυσι στον εθνικό τελικό του Young Business Talents είχε καταλάβει την 4η θέση πανελλαδικά.

Στην πρώτη θέση με τους ίδιους πόντους 2350 τερμάτισε και η ομάδα MYCONOMY του ΓΕΛ ΜΥΚΟΝΟΥ ενώ πανελλαδικά δεν υπάρχουν άλλες ομάδες με αυτή την βαθμολογία. Οι δύο ομάδες εκτός της πρώτης θέσης και της βαθμολογίας έχουν κάτι ακόμα κοινό.

Να σημειώσουμε ότι στον εθνικό τελικό του Young Business Talents που θα γίνει στις 22/03/2024 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ ) η Κάλυμνος φέτος θα εκπροσωπηθεί με 8 ομάδες από τα Λύκεια της Καλύμνου. Τις προσπάθειες των μαθητών συντονίζει ο καθηγητής οικονομολόγος ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗΣ .Από το ΕΠΑΛ ΚΑΛΥΜΝΟΥ πλαισιώνεται από την Καθηγήτρια ΘΕΟΔΩΡΑ ΔΟΝΤΑΔΑΚΗ 

Να σημειώσουμε ότι από το ΕΠΑ.Λ θα συμμετέχουν οι 3 παρακάτω Ομάδες:

  1. PROFIT ΕΠΑ.Λ. ΚΑΛΥΜΝΟΥ Ν. ΤΡΙΚΟΙΛΗΣ-Κ. ΤΡΙΚΟΙΛΗΣ-Θ. ΦΡΑΓΚΟΣ- Σ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ
  2. 4PIECE ΕΠΑ.Λ. ΚΑΛΥΜΝΟΥ Μ. ΑΡΓΥΡΙΔΑΚΗ- Α. ΜΕΡΗ- Ν. ΜΟΥΣΕΛΛΗ- Κ. ΓΙΑΝΝΙΚΟΥΡΗ
  3. ENTERPRICE ΕΠΑ.Λ. ΚΑΛΥΜΝΟΥ Μ.ΣΚΟΥΦΕΖΗ-Κ.ΒΑΡΒΑΡΗ- Α.ΚΑΡΑΝΤΑΝΗ-Μ.ΑΓΓΕΛΙΔΗ

Επίσης 5 Ομάδες από τα άλλα Λύκεια Καλύμνου:

  1. DINOSAYRAKIA 1ο ΓΕΛ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Μ.ΣΚΟΥΤΕΛΗΣ-Γ.ΣΑΡΟΥΚΟΣ-Γ.ΤΗΛΙΑΚΟΣ Ν.ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΗΣ
  2. INCOMERS 1ο ΓΕΛ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Σ.ΜΑΥΡΟΥ-Φ.ΜΑΓΚΟΥΛΙΑ-Σ.ΜΑΜΟΥΖΕΛΛΟΥ-Β.ΡΑΓΚΟΥ
  3. SPONGES 1ο ΓΕΛ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Α.ΚΑΜΠΟΥΡΗ- Σ.ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ- Κ. ΜΠΑΙΡΑΜΗ
  4. EURODOLLARS 2ο ΓΕΛ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Θ.ΡΗΓΑ-Σ.ΠΕΤΡΑΚΗΣ-Σ.ΣΑΡΟΥΚΟΥ
  5. EAGLESS 2ο ΓΕΛ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Χ.ΜΑΡΙΝΟΥ-Ι.ΚΟΥΛΙΑΝΟΣ-Θ.ΣΔΡΕΓΑ

Σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 επισκεφτήκαμε το ΕΠΑ.Λ Καλύμνου και συναντήσαμε τους μαθητές που συμμετέχουν στις Ομάδες μαζί με τους Καθηγητές τους Ιωάννη Πολυκανδριώτη και Θεοδώρα Δονταδάκη.

Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαΐλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

27-2-2024 Διάκριση για το ΕΠΑΛ Καλύμνου