Έτοιμα τα Ιχθυοπωλεία της Καλύμνου με αφθονία και ποικιλία θαλασσινών για την Καθαρά Δευτέρα (video)

1183

Καθαρά Δευτέρα σε 4 ημέρες  και όλα τα Ιχθυοπωλεία της Καλύμνου, ετοιμάζονται να καλύψουν τις ανάγκες των καταναλωτών σε θαλασσινά. Η ημέρα της Καθαράς Δευτέρας αλλά και η σαρακοστή απαιτεί στο τραπέζι τη μυρωδιά και τη γεύση των θαλασσινών.

Θα υπάρχει αφθονία και ποικιλία προϊόντων για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια. Η σημερινή ημέρα αλλά και η σαρακοστή απαιτεί στο τραπέζι μας τη μυρωδιά και τη γεύση των θαλασσινών.

Στα ιχθυοπωλεία της Καλύμνου θα υπάρχουν τα πάντα. Ότι βγάζει η θάλασσα. Χταπόδια, καλαμάρια, σουπιές ,γαρίδες ,ποικιλία από οστρακοειδή. Tα φρεσκότατα θαλασσινά που βγάζουν τα καλύμνικα καΐκια, σε συνδυασμό και με τα φρεσκοκατεψυγμένα που υπάρχουν πάντα στο εμπόριο. θα δώσουν τη δυνατότητα στον καταναλωτή του νησιού μας να βρεί τα πάντα. Και όπως μας είπαν οι ιδιοκτήτες των Ιχθυοπωλείων που επισκεφτήκαμε οι τιμές φέτος θα είναι καλύτερες από τις περσινές

Με το φακό του kalymnos-news.gr επισκεφτήκαμε τρία  Ιχθυοπωλεία. Κατά σειρά του Μανώλη Καμπουράκη(ΤΘΟΥΛΑ) στο σταθμό ΤΑΧΙ , του Βαγγέλη Κουμπάρου και του Σάκη Κυπραίου, στην νέα παραλιακή και καταγράψαμε εικόνες.

Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαΐλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

14-3-2024 Τα θαλασσινά για την Καθαρά Δευτέρα στην Κάλυμνο