“Έφυγε” από τη ζωή ο Αντώνης Καμπουράκης (Μαρίνος) σε ηλικία 79 ετών.

1773

Την τελευταία του πνοή άφησε αιφνίδια το Σάββατο 2 Μαρτίου 2024,πάνω στο τιμόνι του αυτοκινήτου που οδηγούσε, ο Αντώνης Καμπουράκης του Μαρίνου.

Ο Αντώνης Καμπουράκης , γεννήθηκε στην Κάλυμνο στις 30 Ιουνίου 1945 και εργάστηκε ως αυτοκινητιστής (οδηγός ΤΑΧΙ) διαδεχόμενος τον πατέρα του Μαρίνο, από τους πρώτους ταξιτζήδες της μεταπολεμικής Καλύμνου. Πριν 15 χρόνια περίπου, μετά τη συνταξιοδότηση του, τη σκυτάλη στο ΤΑΧΙ πήρε ο γιός του Μαρίνος.

Ο Αντώνης παράλληλα με το ΤΑΧΙ συνέχισε μετά τον θάνατο του πατέρα και το γνωστό οικογενειακό παραδοσιακό Εστιατόριο “ΜΑΡΙΝΟΣ” στις Ελιές, μαζί με τη μητέρα Λίμνενα και την αδελφή του Τσαμπίκα.

Παντρεμένος με την Σεβαστή Καλοδούκα δημιούργησαν μία όμορφη οικογένεια και απέκτησαν 2 εξαιρετικά παιδιά την Πολύμνια και το Μαρίνο .Επίσης 6 εγγόνια και 1 δισέγγονο.

Ο Αντώνης ήταν πολύ καλός οικογενειάρχης, εργατικός, αγαπητός, κοινωνικός, εξυπηρετικός ,γλεντζές, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη.

Η νεκρώσιμος Ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 5 Μαρτίου 2024, στις 4.00 το απόγευμα , στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στον Πάνορμο Καλύμνου, ενώ η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο της Λιμνιώτισσας.

Το kalymnos-news.gr και οι συνεργάτες του εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στη σύζυγο του εκλιπόντος Σεβαστή, στα παιδιά του Πολύμνια και Μαρίνο, στα αδέλφια του Τσαμπίκα και Γιώργο ,στους λοιπούς συγγενείς.