Εσπερινό Γυμνάσιο με Λ.Τ. Καλύμνου: Διήμερο αφιέρωμα με θέμα “Κινηματογράφος και Εκπαίδευση” 

199

Σε Κάλυμνο, Κω και Ρόδο θα πραγματοποιηθεί διήμερο με θέμα “Κινηματογράφος και Εκπαίδευση” , που συνδιοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Δωδεκανήσου, τους Συμβούλους Εκπαίδευσης ΠΕ02 Δωδεκανήσου,  το Europe Direct Νοτίου Αιγαίου και το Εσπερινό Γυμνάσιο Λ.Τ. Καλύμνου.

Το διήμερο περιλαμβάνει: 

α) Επιμορφωτικό- βιωματικό εργαστήριο δημιουργίας ντοκιμαντέρ με τίτλο “Φώτα, κάμερα, πάμε!”,  με την Ειρήνη Στείρου, απόφοιτη της σχολής κινηματογράφου στο San Francisco και σκηνοθέτρια με πολλές τιμητικές διακρίσεις στο ενεργητικό της. Όσοι παρακολουθήσουν το εργαστήριο θα λάβουν βεβαίωση επιμόρφωσης.  

β) προβολή της βραβευμένης ταινίας “Στο γραφείο των καθηγητών”, επίσημη υποψηφιότητα της Γερμανίας για τα Oscar 2024. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι ώρες διεξαγωγής στην αφίσα.

Το διήμερο στην Κάλυμνο θα λάβει χώρα στο Εσπερινό Γυμνάσιο Λ.Τ. Καλύμνου (πρώην Θηλέων). Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά ειδικά για το εργαστήριο -λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων- απαιτείται έγκαιρη κράτηση θέσης στο ακόλουθο link πατώντας εδώ