Η συγκρότηση της Επιτροπής Αθλητισμού Δήμου Καλυμνίων .

430

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, χθες Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024, το 5ο θέμα του πινακίου ήταν “Λήψη απόφασης για τη συγκρότηση της Επιτροπής Αθλητισμού Δήμου Καλυμνίων”.

Ο Δήμαρχος Καλυμνίων Ιωάννης Μαστροκούκος, ανέφερε στην εισήγηση του ότι η ” Δημοτική Επιτροπή Αθλητισμού” έχει εισηγητικές αρμοδιότητες μόνο και θα είναι 5μελής, προκειμένου να είναι ευέλικτη και δεν θα συμμετέχει δημοτικός σύμβουλος.

Πρότεινε την παρακάτω σύνθεση της Επιτροπής, η οποία τέθηκε σε ψηφοφορία και εγκρίθηκε :

1.Πρόεδρος , Δημήτριος Βολονάκης, καθηγητής Φυσικής αγωγής ,πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής.

Μέλη:

2. Αγγελική Μαραγκού, καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής ,Διευθύντρια 2ου ΓΕΛ Καλύμνου, με αναπληρωματικό το Νικόλαο Κορφιά, καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Διευθυντή 1ου ΓΕΛ Καλύμνου.

3. (Από ιδιώτες) Ιωάννης Νομικάριος με αναπληρωματικό το Νικόλαο Κουλουριώτη

4. (Υπάλληλοι Δήμου στον τομέα Αθλητισμού) Καλλιόπη Ρηνιού- Κορφιά, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής με αναπληρωματικό το Βασίλη Διακομιχάλη , Καθηγητή Φυσικής Αγωγής

5.(Από αντιπολιτεύσεις) Μανώλης Κοπανέζος, πρόεδρος Ε.Α.ΚΑ, με αναπληρωματικό που πρόκειται να οριστεί.

 Να σημειώσουμε ότι ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιάννη Γαλουζής πρότεινε, όπως η Επιτροπή Αθλητισμού να είναι 7μελης ή 9 μελής ώστε να συμμετέχουν εκπρόσωποι απ’ όλες τις αντιπολιτεύσεις. Αυτό δεν έγινε δεκτό και αποχώρησε από τη συνεδρίαση σε ένδειξη διαμαρτυρίας.