Νικόλαος Τσαγκάρης, Πρόεδρος Καλυμνιακής Ένωσης Ξενοδόχων: Στις 25 Μαρτίου οι πρώτες αφίξεις τουριστών, αισιοδοξία για πολύ καλή σεζόν. (video)

564

Στο φακό του kalymnos-news.gr μίλησε ο Πρόεδρος της Καλυμνιακής Ένωσης Ξενοδόχων Νικόλαος Τσαγκάρης για τη φετινή τουριστική σεζόν.

Όπως μας είπε, στις 25 Μαρτίου 2024 αναμένονται οι πρώτες αφίξεις τουριστών στην Κάλυμνο πιό οργανωμένα και πιό πυκνά. ‘Ηδη στις τουριστικές περιοχές έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες τόσο στα καταλύματα όσο και στα καταστήματα εστίασης και στα τουριστικά. Ευελπιστούμε και τα σημάδια από τις προκρατήσεις δείχνουν ότι θα πάμε καλά και στο πρώτο κομμάτι Απρίλιο- Μάϊο και μετέπειτα στο κομμάτι της αναρρίχησης Σεπτέμβριο-Οκτώβριο έχουμε σημαντικές κρατήσεις. Είμαστε αισιόδοξοι ότι η φετινή σεζόν θα κυλήσει το ίδιο καλά με την περσινή, αν όχι καλύτερα.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το τί περιμένει από τη νέα Δημοτική Αρχή , ο Πρόεδρος των ξενοδόχων είπε ότι, έχουν υπάρξει συναντήσεις, τα αιτήματα είναι γνωστά και αυτό που περιμένουμε σε πρώτο φάση είναι η αντιμετώπιση των θεμάτων καθημερινότητας, συγκοινωνία, καθαριότητα, φωτισμός στους δρόμους, καλή σύνδεση με Μαστιχάρι, αυτά είναι τα φλέγοντα και απαραίτητα θέματα ,πέραν από οποιοδήποτε θέμα προβολής της Καλύμνου, τα οποία θα πρέπει να λυθούν. Δεν μπορούμε να μπούμε μέσα στη σεζόν και να έχουμε προβλήματα των προηγούμενων ετών. Επίσης η καθαριότητα των παραλιών είναι πολύ σημαντικό.

Δείτε αναλυτικά τα όσα μας είπε ο Νικόλαος Τσαγκάρης στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαΐλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

8-3-2024 Συνέντευξη με τον Πρόεδρο των Ξενοδόχων Καλύμνου