Ο βουλευτής Γιώργος Νικητιάδης από Κάλυμνο ,για ακρίβεια, μεταφορικό ισοδύναμο, προβλήματα στον τομέα Υγείας και καθυστέρηση εφαρμογής της “βίζας εξπρές” για Τούρκους επισκέπτες(video)

292

Την Κάλυμνο επισκέφτηκε σήμερα Κυριακή 17 Μαρτίου 2024 ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Νικητιάδης.

Στις 11.30 το πρωί, παραχώρησε συνέντευξη τύπου για θέματα επικαιρότητας, στον όροφο του Πνευματικού Κέντρου. Το Γιώργο Νικητιάδη προσφώνησε ο Γραμματέας Τοπικής Οργάνωσης ΠΑ.ΣΟ.Κ Καλύμνου και Περιφερειακός σύμβουλος Μικές Ζηρούνης.

Ο Γιώργος Νικητιάδης αναφέρθηκε στις επερχόμενες Ευρωεκλογές και εξέφρασε την αισιοδοξία του ,ότι ΠΑΣΟΚ θα καταλάβει τη 2η θέση και ο κόσμος θα τιμωρήσει την Κυβέρνηση. Μίλησε για την μεγάλη ακρίβεια, για την καθυστέρηση εδώ και 1,5 χρόνο να πληρωθεί το μεταφορικό ισοδύναμο, για τα προβλήματα στον τομέας της υγείας και την υποστελέχωση των Νοσοκομείων. Έκανε αναφορά στην καθυστέρησης υλοποίησης της “βίζας εξπρές” για τους Τούρκους που θέλουν να επισκεφτούν τα νησιά μας και όπως είπε υπέβαλε επίκαιρη ερώτηση στον Υπουργό Εξωτερικών Γεραπετρίτη ,ο οποίος απάντησε στη Βουλή, ότι από την 1η Απριλίου 2024 και σε πρώτη φάση, θα ξεκινήσει η εφαρμογή σε 5 από τα 10 νησιά, που έχουν έτοιμες τις υποδομές , Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Γιώργος Νικητιάδης συμπεραίνω ότι η Κάλυμνος δεν θα είναι στην πρώτη αυτή κατάταξη ,το απεύχομαι ,αλλά φοβάμαι ότι έτσι θα γίνει.

Ο Γιώργος Νικητιάδης κλείνοντας τη συνέντευξη του, ζήτησε να στηριχτεί το ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές για να έλθει 2ο κόμμα και να είναι μία ισχυρή αντιπολίτευση. Ακολούθησαν ερωτήσεις.

Δείτε τη συνέντευξη του Γιώργου Νικητιάδη στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαΐλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

Συνέντευξη του βουλευτή ΠΑΣΟΚ Γιώργου Νικητιάδη στην Κάλυμνο