Ο Τουριστικός πράκτορας Γιώργος Τεζάρης για τη νέα τουριστική σεζόν. (video)  

519

Στο φακό του kalymnos-news.gr μίλησε σήμερα Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024, ο τουριστικός πράκτορας Γιώργος Τεζάρης για τη φετινή τουριστική σεζόν, που ξεκινά ουσιαστικά στο τέλος Μαρτίου με τις πρώτες αφίξεις αναρριχητών.

Ο ιδιοκτήτης του τουριστικού γραφείου TEZARIS TOURS “ εξέφρασε την αισιοδοξία του λέγοντας χαρακτηριστικά : “ότι η φετινή σεζόν θα είναι καλή και μπορεί καλύτερη από την περσινή και τα στοιχεία και οι εικόνες που έχουμε από τα Πρακτορεία και παλιούς πελάτες, είναι θετικά. Άμεσα θα αρχίσει να έρχεται το κρουαζιερόπλοιο που συνεργαζόμαστε και έρχεται εδώ και 2 χρόνια και θα έχει 28 αφίξεις για φέτος.”

Όπως τόνισε, πρέπει όσοι ασχολούνται με τον κλάδο του τουρισμού, να είναι προσεχτικοί και να είναι σωστοί επαγγελματίες στην παροχή των Υπηρεσιών και να γίνουμε καλύτεροι. Φέτος θα έχουμε και αρκετούς γάμους, αποδήμων Καλύμνιων, αλλά και ξένων, από Αμερική, Αυστραλία, Ευρώπη,

Συνεχίζοντας ο Γιώργος Τεζάρης αναφέρθηκε στην καλή συγκυρία, να βρίσκονται σε σημαντικές θέσεις, πρόσωπα που θέλουν να βοηθήσουν την Κάλυμνο και να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της, μιλώντας για τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο και τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παππά. Όπως συμπλήρωσε είναι και ο νέος δήμαρχος Γιάννης Μαστροκούκος και ο Έπαρχος Μανώλης Μουσελλής, που θα πρέπει να το εκμεταλλευτούν και να υπάρξει μία καλή συνεργασία μαζί τους και έχουν μία ολόκληρη 5ετία μπροστά, για να λυθούν αρκετά προβλήματα.

Δείτε αναλυτικά τα όσα μας είπε ο Γιώργος Τεζάρης, στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

11-3-2024 Ο Γιώργος Τεζάρης για την επερχόμενη τουριστική σεζόν