Σάρωσαν οι μαθητές της Καλύμνου τα βραβεία στο διαγωνισμό “Young business talents”-Οι πρωταγωνιστές μιλούν στο kalymnos-news.gr (2 video)

1126

Σάρωσαν οι μαθητές της Καλύμνου τα βραβεία στο διαγωνισμό Young business talents που πραγματοποιήθηκε την περασμ;νη Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024,  στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ ) στο χώρο της Αίθουσας «Μελίνα Μερκούρη» 

Από τις 8 ΟΜΑΔΕΣ που συμμετείχαν από τα Λύκεια της Καλύμνου και προκρίθηκαν στον τελικό, οι 5 κατέλαβαν αντίστοιχα τις 5 πρώτες θέσεις Πανελλαδικά!

268 μαθητές 47 σχολείων από όλη την Ελλάδα κατάφεραν κι έφτασαν στον τελικό στο ΣΕΦ, με τις επιχειρηματικές τους ομάδες.

Τις 5 πρώτες θέσεις κατέλαβαν Πανελλαδικά οι παρακάτω ομάδες από τα 3 Λύκεια του νησιού:

-Incomers, 1ο ΓΕΛ Καλύμνου – 1η θέση

-Enterprice, ΕΠΑΛ Καλύμνου – 2η θέση

⁠-Dinosayrakia, 1ο ΓΕΛ Καλύμνου- 3η θέση

⁠-Eurodollars, 2ο ΓΕΛ Καλύμνου- 4η θέση

⁠⁠-Sponges, 1ο ΓΕΛ Καλύμνου- 5η θέση

Από τα τρία Λύκεια του νησιού βγήκε κοινή ανακοίνωση που παραθέτουμε παρακάτω για την τεράστια αυτή επιτυχία.

Με το φακό του kalymnos-news.gr επισκεφτήκαμε κατά σειρά το 2ο ΓΕΛ, το ΕΠΑΛ και το 1ο ΓΕΛ Καλύμνου ,και μιλήσαμε με τον Καθηγητή Οικονομολόγο και συντονιστή των Ομάδων Ιωάννη Πολυκανδριώτη, που η συμβολή του στη μεγάλη αυτή επιτυχία ήταν καθοριστική, με τους Διευθυντές των 3 Λυκείων ,με τους Καθηγητές και καθηγήτριες που συμμετείχαν στην προετοιμασία των Ομάδων και φυσικά με τους πρωταγωνιστές, τους μαθητές και μαθήτριες που συγκροτούσαν τις Ομάδες.

Δείτε video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς και φωτογραφίες από τα μέλη των Ομάδων και τους καθηγητές από την επίσκεψη μας στα τρία Λύκεια. Επίσης video που μας διέθεσε ο Γιάννης Πολυκανδριώτης από τις βραβεύσεις στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Σάρωσαν οι μαθητές της Καλύμνου τα βραβεία στο διαγωνισμό Young business talents

Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΕΡΑΣ ΒΙΝΤΕΟ

1o ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

2ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

ΕΠΑΛ ΚΑΛΥΜΝΟΥ