Από την άφιξη του Στέφανου Κασελλάκη στην Κάλυμνο.

7851

Σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου 2204 ,λίγο πριν της 10.00 το πρωί, αφίχθηκε στην Κάλυμνο ,προερχόμενος από Κω, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασελλάκης.

Τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ συνόδευαν οι συνεργάτες του και ο βουλευτής Ευάγγελος Αποστολάκης. Στο λιμάνι τον υποδέχτηκαν ο πρώην βουλευτής και πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κασσάρας, τα μέλη της συντονιστικής Επιτροπής ΟΜ Καλύμνου και κόσμος.

Στη συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης και η συνοδεία του περπάτησαν στην παραλιακή ζώνη του νησιού, όπου συνομίλησε με πολίτες και επαγγελματίες των καταστημάτων, με κατεύθυνση το Δημαρχείο.

Στο Δημαρχείο Καλύμνου θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Ιωάννη Μαστροκούκο, ενώ θα ακολουθήσει σύσκεψη με φορείς, εργαζομένους στο ΕΚΑΒ Καλύμνου, στο Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, με τον Πρόεδρο του Νοσοκομείου, τον Πρόεδρο της ΑΝΕ Καλύμνου, για ενημέρωση σχετικά με ζητήματα υποστελέχωσης και γενικότερης λειτουργίας των δομών και υπηρεσιών του νησιού.

Το μεσημέρι θα παρακαθήσει σε ελαφρύ γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα της παραλιακής ζώνης και στη συνέχεια από το λιμάνι της Καλύμνου για Λέρο.

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη του στην Κάλυμνο. Θα ακολουθήσει σε επόμενη ανάρτηση όλο το οδοιπορικό της επίσκεψης του Στέφανου Κασελλάκη στην Κάλυμνο ,σε video που θα ετοιμάσουν η Μπέττυ Μαΐλλη και ο Μάμας Χαραμαντας

Από την επίσκεψη στην αποθήκη σφουγγαριών Παπαχατζή

Σε καταστήματα της παραλιακής