Ενημέρωση “Επαγγελματικού Προσανατολισμού” για τους μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Καλύμνου.(video)

605

Σήμερα Δευτέρα 1 Απριλίου 2024 με το φακό του kalymnos-news.gr, επισκεφτήκαμε το 1ο Γενικό Λύκειο Καλύμνου, όπου διεξαγόταν μία ενδιαφέρουσα ενημέρωση στο πλαίσιο του “Επαγγελματικού Προσανατολισμού” .

Η υπεύθυνη Καθηγήτρια του “Επαγγελματικού Προσανατολισμού” Νότα Φράγκου, μας μίλησε για τη δράση αυτή , ενώ μας σύστησε τους τρείς(3) εκπροσώπους Εταιρειών που ήλθαν στην Κάλυμνο στο πλαίσιο του προγράμματος My Career για να ενημερώσουν τους μαθητές και μαθήτριες. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Αργύρη Τζικόπουλο από το Junior Achievement Greece Σωματείο επιχειρηματικότητας Νέων, το Διονύση Νοδάρο Γενικό Διευθυντή πωλήσεων της εταιρείας ΝΝΗellas και την Κωνσταντίνα Μήλα Marketing Manager της ΝΝΗellas.

Το πρόγραμμα στηρίζεται σε 4 πυλώνες , αυτογνωσία-πληροφόρηση για σπουδές και επαγγέλματα-ανάγκες της αγοράς εργασίας- και λήψη ορθών αποφάσεων

Οι μαθητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα συσχετίζουν τα ενδιαφέροντας τους, τις σπουδές τους στο σχολείο και τις ευκαιρίες που προσφέρονται σε υψηλής ζήτησης καριέρες. Το πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν με την ευγενική χορηγία της ΝΝ.

Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαΐλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

1-4-2024 Ενημέρωση «Επαγγελματικού Προσανατολισμού» για τους μαθητές του 1ου Λυκείου