Σεμινάριο Λογιστών Καλύμνου με Εισηγητή το Γιώργο Κορομηλά.(video)

509

Στην Κάλυμνο βρέθηκε για μία ακόμη φορά, τη δεύτερη μέσα στο 2024 , ο γνωστός Φοροτεχνικός, Συγγραφέας λογιστικών – Φορολογικών βιβλίων, Εισηγητής Λογιστικών και Φορολογικών Σεμινάριο ,Πρόεδρο Ι.Ο.Φο.Μ Γεώργιος Κορομηλάς.

Ο Γεώργιος Κορομηλάς προσκεκλημένος του Σωματείου Λογιστών Καλύμνου, ήταν ο Εισηγητής του Σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 στην κατάμεστη από λογιστές Αίθουσα του Επιμελητήριου στην Κάλυμνο. Ο Γεώργιος Κορομηλάς διατηρεί μία ιδιαίτερη σχέση με το Σύλλογο Λογιστών, στην ενημέρωση των μελών του και την αμέριστη στήριξη τους, καθώς επίσης ιδιαίτερη αγάπη για το νησί της Καλύμνου. Είναι η 21η συνεχόμενη χρονιά που έρχεται στο νησί για ενημερωτικά και επιμορφωτικά σεμινάρια. Μέσα στο 2024 είναι η δεύτερη φορά που βρίσκεται στην Κάλυμνο. Αυτή τη φορά το σεμινάριο είχε ως κύριο θέμα τις φορολογικές δηλώσεις με τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί με τα ηλεκτρονικά βιβλία και με το my Data και υπήρξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον απ’ όλους τους Λογιστές του νησιού που συμμετείχαν.

Στο φακό του kalymnos-news.gr μίλησαν ο Πρόεδρος του Σωματείο Λογιστών Αντώνιος Κοπανέζος, ο ‘Επαρχος και πρώην Πρόεδρος του Σωματείου Μανώλης Μουσελλής και ο Γεώργιος Κορομηλάς.

Δείτε φωτογραφίες από την κατάμεστη αίθουσα και τα όσα μας είπαν στο video που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς.

Σεμινάριο Λογιστών Καλύμνου με ομιλητή το Γιώργο Κορομηλά.