Η Καλυμνιακής καταγωγής Δέσποινα Βολονάκη, εκπαιδευτικός-μουσικός, υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη “ΝΙΚΗ” (video)

504

Στην Κάλυμνο βρέθηκε το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαΐου 2024 η Δέσποινα Βολονάκη , εκπαιδευτικός -μουσικός, υποψήφια ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο του κόμματος “ΝΙΚΗ” για τις επερχόμενες εκλογές της 9ης Ιουνίου 2024.

Η Δέσποινα Βολονάκη μίλησε στο φακό του kalymnos-news.gr για τη συμμετοχή της στις Ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο της “ΝΙΚΗΣ”.

Πριν παραθέσουμε το video που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς, “Λίγα λόγια” για να γνωρίσουμε καλύτερα τη Δέσποινα Βολονάκη μέσα από ένα σύντομο βιογραφικό της.

Δέσποινα Βολονάκη :

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Ρόδο. Οι γονείς μου είναι η Μαρία Μπαϊράμη, φιλόλογος, με καταγωγή από την Κάλυμνο και ο Νικόλαος Βολονάκης, μαθηματικός με καταγωγή από τη Σύμη.

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών επίσης του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Έχω σπουδάσει ακορντεόν στο Εθνικό Ωδείο, παραδοσιακό τραγούδι στη Σχολή του Αριστείδη Μόσχου και είμαι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Διομήδη Φωτιάδη.

Έχω εργαστεί κυρίως ως εκπαιδευτικός και μουσικός. Συνεργάστηκα σε όλη την Ελλάδα με μουσικά σχήματα και καλλιτέχνες κυρίως από τον χώρο της παραδοσιακής και της έντεχνης λαϊκής μουσικής. Υπηρετώ επί 17 περίπου έτη στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ως καθηγήτρια Πληροφορικής και Μαθηματικών.

Γράφω στίχους και κείμενα για μουσικοθεατρικές παραστάσεις, συνήθως σε θεματικές με ιστορικό ή ψυχοπαιδαγωγικό χαρακτήρα που απευθύνονται σε παιδιά, αλλά και ενήλικες.

Συμμετέχω σε μουσικά αφιερώματα και παραστάσεις.

Η ενασχόλησή μου με την πολιτική ξεκινά στον χώρο του Πατριωτικού Δημοκρατικού Κινήματος “Νίκη”. Οι καιροί είναι ιδιαίτερα κρίσιμοι για την πατρίδα μας και παγκόσμια. 
Πιστεύω ότι η “Νίκη” είναι μία καινούργια, καθαρή φωνή, που μπορεί να εκπροσωπήσει επάξια τον Έλληνα πολίτη εθνικά και πανευρωπαϊκά σε όλους τους τομείς, με σεβασμό στον άνθρωπο, στην ιστορία και τον πολιτισμό μας.

Δείτε τα όσα μας είπε η Δέσποινα Βολονάκη στο video του Μάμα Χαραμαντά

20-5-2024 Βολονάκη Δέσποινα - Υποψήφια Ευρωβουλευτής με την «ΝΙΚΗ»