Οδοιπορικό στο Βαθύ που άλλαξε όψη μετά τη γενική καθαριότητα (video)

1037

Η εκστρατεία Καθαριότητας από συνεργεία του Δήμου Καλυμνίων με καθαρισμούς ασπρίσματα, καλλωπισμούς ,ευπρεπισμούς, σε όλες τις γειτονιές της Καλύμνου ενόψει του ΠΑΣΧΑ και της έναρξης της νέας τουριστικής σεζόν συνεχίζεται και τα αποτελέσματα είναι ορατά.

Με το φακό του kalymnos-news.gr επισκεφτήκαμε τη Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2024, το Βαθύ, όπου συναντήσαμε το Δήμαρχο Ιωάννη Μαστροκούκο ,τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας Βασίλη Μουσελλή και προσωπικό της Καθαριότητας.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιωάννης Μαστροκούκος δεν φτάνει η πολιτική βούληση να κάνεις κάτι, αλλά θα πρέπει να έχεις και τους κατάλληλους ανθρώπους να το υλοποιήσουν. Ευχαρίστησε όλο το προσωπικό που συμμετείχε, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον αντιδήμαρχο Βασίλη Μουσελλή που είχε την ευθύνη επίβλεψης όλης αυτής της μεγάλης εκστρατείας.

Μέσα σε λίγες ημέρες και το Βαθύ άλλαξε όψη, καθαρίστηκαν όλοι οι δρόμοι κεντρικοί και παράδρομοι, έγινε αποψίλωση σε όλο το μήκος των δρόμων ενώ απομακρύνθηκαν μεγάλοι όγκοι χωμάτων, μπαζών και φερτών υλικών, που βρισκόντουσαν σε όλη την περιοχή και συγκεντρώθηκαν σε ιδιόκτητο χώρο που διέθεσε κάποιος ιδιώτης.

Δείτε το οδοιπορικό στο Βαθύ και όσα μας είπαν ο Δήμαρχος Ιωάννης Μαστροκούκος και ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Βασίλης Μουσελλής στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαΐλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

30-4-2024 Ο Δήμαρχος Γιάννης Μαστροκούκος στο Βαθύ για την καθαριότητα