Ο Γιώργος Νικητιάδης στην Κάλυμνο (video)

215

Συνεχίζοντας την περιοδεία του στα νησιά της Δωδεκανήσου, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και π. Υφυπουργός Πολιτισμού,Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης, μετά το Αγαθονήσι, τη Λέρο και την Πάτμο ,επόμενος σταθμός απόγευμα Μεγάλης Πέμπτης, το νησί της Καλύμνου. Ο Γιώργος Νικητιάδης το βράδυ παρακολούθησε την Ακολουθία, ενώ συναντήθηκε με το δήμαρχο Ιωάννη Μαστροκούκο , με στελέχη και φίλους του ΠΑΣΟΚ και συνομίλησε με κατοίκους του νησιού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Γιώργου Νικητιάδη με το Δήμαρχο Καλύμνου Γιάννη Μαστροκούκο τέθηκαν τα σημαντικά ζητήματα τα οποία απασχολούν το νησί με πρωτεύοντα αυτό του αιγιαλού και της διαχείρισης των απορριμμάτων καθώς επίσης και της τουριστικής ανάπτυξης. Η Κάλυμνος έχει μία σειρά συγκριτικών πλεονεκτημάτων στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και όπως τονίστηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα υπάρξει πλήρης κοινοβουλευτική στήριξη από την πλευρά του Γιώργου Νικητιάδη σε θέματα ανάπτυξης της Καλύμνου.

Ο Δωδεκανήσιος Βουλευτής στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Μανώλη Χριστοδουλάκη Βουλευτή Ανατολικής Αττικής του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής, την υποψήφια Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Βουρουξάκη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Μηκέ Ζηρούνη και την υποψήφια Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Γαλαβά. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκε το θέμα του συντονισμού εν όψει ευρωεκλογών, έτσι ώστε το ΠΑΣΟΚ να πετύχει όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα στην εκλογική αναμέτρηση του Ιουνίου.

Σήμερα Μεγάλη Παρασκευή λίγο πριν αναχωρήσει για Κω, μίλησε στο kalymnos-news.gr και εκτός τις ευχές για το ΠΑΣΧΑ εστίασε στην ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή για την αναγκαιότητα εφαρμογής των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στην Κάλυμνο, για τις Ευρωεκλογές, για την ακρίβεια αλλά και για τα προβλήματα Υγείας που αντιμετωπίζουν στα νησιά.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

Ο Γιώργος Νικητιάδης στην Κάλυμνο.