Συμμετοχή του ΠΡΩΤΕΑ με τους Μιχάλη και Βασίλη Γλυνάτση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα άπνοιας

215

Την Κυριακή 14 Μαΐου διεξήχθη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα άπνοιας υπό την Ελληνική Ομοσπονδία Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας στο κολυμβητήριο του Αλίμου της Αττικής και πρώτη φορά στα χρονικά συμμετείχε σύλλογος από τα Δωδεκάνησα.

Η Κάλυμνος λοιπόν εκπροσωπήθηκε από τον Μιχάλη και τον Βασίλη Γλυνάτση καθώς ο Πρωτέας Ναυταθλητικός Όμιλος Καλύμνου είναι μέλος της Ομοσπονδίας και έχει δικαίωμα συμμετοχής στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα όλων των αγωνισμάτων που καλλιεργεί η Ομοσπονδία.

Οι αθλητές λοιπόν αγωνίστηκαν σε δύο αγωνίσματα ο καθένας και είχαν έγκυρες προσπάθειες (λευκές κάρτες) και Πανελλήνιες διακρίσεις και βελτιωμένες επιδόσεις σε σχέση με τους αγώνες του Φεβρουαρίου.

Αναλυτικότερα στο αγώνισμα της Δυναμικής άπνοιας με μονοπέδιλο ο Γλυνάτσης Μιχάλης κατέκτησε την 5η Θέση με 105,5 μέτρα και ο Γλυνάτσης Βασίλης στο ίδιο αγώνισμα κατέκτησε την 8η Θέση με 82,00 μέτρα.

Στο αγώνισμα της Δυναμικής άπνοιας με διπλά πέδιλα ο Γλυνάτσης Βασίλης κατέκτησε την 22η Θέση με επίδοση 77,00 μέτρα. Στο αγώνισμα της Δυναμικής άπνοιας χωρίς πέδιλα ο Γλυνάτσης Μιχάλης κατέκτησε την 7η Θέση με επίδοση 82,10 μέτρα.