Συναντήσεις στην Κάλυμνο της “Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών” με φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και με μηχανικούς Δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.

407

     

Από τη “Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών” εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου αναφορικά με την επίσκεψη του εκπροσώπου της Γιώργου Σάββενα και μελών της Παράταξης στην Κάλυμνο και τις συναντήσεις που πραγματοποίησαν

Συνεχίζονται οι  προγραμματισμένες συναντήσεις του εκπροσώπου της ΔΚΜ Γιώργου Σάββενα και μελών της Παράταξης ΔΚΜ, με Φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και συναδέλφους Μηχανικούς στον Δημόσιο και ιδιωτικό Τομέα.

Επισκεφθήκαμε την νήσο Κάλυμνο, μέσα στο πλαίσιο ανταλλαγής απόψεων για σημαντικά ζητήματα που καθορίζουν την ποιότητα της ζωή μας στα νησιά μας.

Μεταξύ άλλων, υπήρξε γόνιμος διάλογος με επίκεντρο την  νησιωτικότητα και την συνεργασία μας σε τεχνικά θέματα, για μια Βιώσιμη ανάπτυξη.

Στόχος μας, η ουσιαστική συμβολή του ΤΕΕ Δωδεκανήσου σε σημαντικά ζητήματα ώστε οι νησιώτες Μηχανικοί να γίνουν οι πρωταγωνιστές όχι μόνο σε Τοπικό αλλά και σε κεντρικό επίπεδο, συμμετέχοντας στον σχεδιασμό της ανάπτυξης του Τόπου μας.

Για εμάς αυτό είναι η αναγκαία και ικανή συνθήκη για ένα νέο ακόμα καλύτερο ξημέρωμα στα νησιά μας. 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ:

  1. Επαρχείο Καλύμνου.

Συνάντηση με τον Έπαρχο κ. Μανώλη Μουσελλή

  • Δημαρχείο Καλύμνου.

Συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Διοικητικών θεμάτων κ. Ιωάννη Θεοφιλίδη.

  • Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλύμνου.

Συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Αναστάσιο Τρικοίλη.

  • Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Δ. Καλύμνου.
  • Πολεοδομία – Υπηρεσία Δόμησης.
  • Ιδιώτες Μηχανικοί.

Οι επισκέψεις και σε άλλα νησιά της Δωδεκανήσου, θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες.