Ήλθαν στην Κάλυμνο τα μηχανήματα έργου της αναδόχου Εταιρείας 3Κ για να ξεκινήσουν οι ασφαλτοστρώσεις που έχει προγραμματίσει η Περιφέρεια με το Επαρχείο (video)

2624

Στο πλαίσιο της 3ετούς σύμβασης συντήρησης του Επαρχιακού δικτύου Καλύμνου μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της Εταιρείας 3Κ αναδόχου του έργου , που βρίσκεται σε εξέλιξη, τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν οι ασφαλτοστρώσεις σε διάφορα σημεία του νησιού.

Όπως μας έχει ενημερώσει ο Έπαρχος ΠΕ Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής ,σε πρώτο χρόνο θα γίνουν ασφαλτοστρώσεις στην περιοχή του Βαθύ και στη συνέχεια στο δρόμο από Ταξιάρχη προς Άργος και αεροδρόμιο.

Ήδη η ανάδοχος Εταιρεία του έργου η 3Κ έχει μεταφέρει όλα τα απαραίτητα μηχανήματα έργου και τα οχήματα στην Κάλυμνο, ενώ έχει στηθεί το εργοτάξιο προετοιμασίας του ασφαλτομίγματος στα Γιαννοχώραφα. Ήδη ξεκίνησαν οι προεργασίες που θα διαρκέσουν περίπου 10 ημέρες και αμέσως μετά ξεκινά η ασφαλτόστρωση.

Δείτε το ρεπορτάζ με τα μηχανήματα έργου στο λιμάνι, αλλά και από το χώρο που θα λειτουργήσει το εργοτάξιο, στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαΐλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

17-6-2024 Ξεκινάνε οι ασφαλτοστρώσεις στην Κάλυμνο της Περιφέρειας ΝΑ