Ευχαριστίες της Νομικής Καζαβούλη για την ανάδειξη της “Ενωμένης Δύναμης Εκπαιδευτικών” ως τον πρώτο συνδυασμό στις εκλογές για το Σύλλογο Επαρχίας Καλύμνου.

247

Οι ευχαριστίες της Εκπαιδευτικού Νομικής Καζαβούλη για το αποτέλεσμα των εκλογών στις 19 Ιουνίου 2024, για τον Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Επαρχίας Καλύμνου και την ανάδειξη της “Ενωμένης Δύναμης Εκπαιδευτικών” ως τον πρώτο συνδυασμό:

Μετά το πέρας των προηγούμενων στρεσογόνων ημερών και αφού έχει καταλαγιάσει η ένταση, θα ήθελα να ευχαριστήσω, από καρδιάς, όλες τις συναδέλφισσες και συναδέλφους που έθεσαν την Ενωμένη Δύναμη Εκπαιδευτικών ως τον πρώτο συνδυασμό,καταλαμβάνοντας τις 4 από τις 7 έδρες του ΔΣ του Συλλόγου μας. Όλοι οι συμμετέχοντες του ψηφοδελτίου βοήθησαν πάρα πολύ και τους ευχαριστώ προσωπικά. Με τους Κώστα Αποστολίδη, Ειρήνη Διάδου Μπέλεση, Στέλλα Χαραμαντά θα προσπαθήσουμε να εκπροσωπήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον κλάδο και να παλέψουμε για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων των εργαζομένων εκπαιδευτικών της Επαρχίας μας .Για τον λόγο αυτό, είμαστε εδώ για να ακούσουμε, να βελτιώσουμε, να αλλάξουμε. Ναι, δεν είμαστε επαγγελματίες συνδικαλιστές,είμαστε μάχιμοι εκπαιδευτικοί της τάξης, που βιώνουμε τη ζοφερή εκπαιδευτική πραγματικότητα.

Τέλος,ευχαριστώ με χαμηλό βλέμμα και ταπεινότητα όλες και όλους που μου έδωσαν την πρωτιά στη σταυροδοσία αναλαμβάνοντας για άλλη μια διετία την προεδρία του συλλόγου και την εκπροσώπηση αυτού στην 93η ΓΣ της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος. Μεγάλη χαρά αλλά ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη στην οποία θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ με περισσή ενέργεια και με μοναδικό στόχο το συμφέρον του κλάδου και των συναδέλφων