Η “Αναίμακτη γνώμη” του Επεμβατικού Καρδιολόγου Μιχάλη Ι. Κουτούζη- Από το Γεώργιο Θ.Πατέλλη

1056

Από το συμπατριώτη μας Γεώργιο Θεοφίλου Πατέλλη λάβαμε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή ,που δημοσιεύουμε ως έχει, προς τον Επεμβατικό Καρδιολόγο Μιχάλη Ιωάννου Κουτούζη, 

Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω Δημόσια τις ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ μου και την ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ μου στον ΕΜΠΕΙΡΟ και ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟ Επεμβατικό Καρδιολόγο Μιχάλη Ιωάννου Κουτούζη,  για την  ‘’Αναίμακτη λύση’’ που έδωσε στο πολυσύνθετο πρόβλημα της Υγείας μου !
Τον Μιχάλη δεν τον γνώριζα προσωπικά. Ήξερα όμως ότι ήταν το 1ο αγόρι των Ιατρών Στάσας Θεοφίλου Πέρου και Γιάννη Μιχαήλ Κουτούζη (‘’συναγωνιστών’’ μου στα φροντιστηριακά χρόνια των Εισαγωγικών Πανελληνίων Εξετάσεων) !
Τον παρακολουθούσα όμως από το διαδίκτυο όσο ήταν στον Ερυθρό Σταυρό, που γινόταν ‘’λαϊκό προσκήνυμα’’!  και είχε γίνει πασίγνωστος σε όλη την Ελλάδα ! Δεν είναι τυχαίο που τον επέλεξε το ΥΓΕΙΑ και του έδωσε την θέση του Διευθυντού της Ζ´ Καρδιολογικής Κλινικής με μία Ιατρική Ομάδα έμπειρων Καρδιολόγων !

Τα δείγματα της Στεφανιογραφίας μου, έδειχναν πολλαπλά προβλήματα και οι πρώτες γνώμες των Επεμβατικών Καρδιολόγων ήταν ‘’Χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς’’ και bypass !

Κατέφυγα στον Μιχάλη γιατί διάβασα το παρακάτω κείμενο :

Η πρώτη μου συνάντηση με τον Μιχάλη Κουτούζη στο ΥΓΕΙΑ με καθήλωσε !!!
 Η  ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ του, το ΘΑΡΡΟΣ του και το ΔΙΑΠΕΡΑΣΤΙΚΟ του ΒΛΕΜΜΑ δεν μου άφηναν περιθώρια για άλλη σκέψη. Μπροστά μου έβλεπα τον Παππού του, τον ‘’αείμνηστο’’ Χειρουργό Θεόφιλο Πέρο, που είχα την ΤΥΧΗ να γνωρίζω από παιδί και να με εγχειρήσει στην Κλινική του, ‘’Άγιος Παντελεήμων’’ στην Κώ !
Αφού μελέτησε το CD της Στεφανιογραφίας μου, έφτιαξε το πρόγραμμα της αποκατάστασής μου, το οποίο και τήρησε επακριβώς μέχρι τέλους

Στον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟ μου Μιχάλη Κουτούζη, ΕΥΧΟΜΑΙ με όλη την δύναμη της (‘’ανακαινισμένης’’ από εκείνον) καρδιάς μου, ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΓΕΙΑ, να παραμείνει ΑΝΘΡΩΠΟΣ(όπως είναι τώρα) και να πραγματοποιεί όλες τις επαγγελματικές του φιλοδοξίες !!! 

Στους αγαπητούς μου Γονείς του, Στάσα Θεοφίλου Πέρου και Γιάννη Μιχαήλ Κουτούζη, να τον χαίρονται και να καμαρώνουν τον Επιστήμονα και Άνθρωπο που έχουν αναδείξει !!!

Με πολλή εκτίμηση !
Γεώργιος Θεοφίλου Πατέλλης
(Ομότιμο Μέλος του Τ.Ε.Ε.)