Με 2 εκδηλώσεις μέσα στον Ιούνιο ξεκινά το Πολιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου Καλυμνίων.”Εργαστήρι ζωγραφικής” με τον Μιθριδάτη και συναυλία με το Γρηγόρη Μπιθικώτση.(video)

611

Μπορεί το Πολιτιστικό πρόγραμμα καλοκαίρι 2024 του Δήμου Καλυμνίων να μην έχει πάρει την τελική του μορφή, όμως κατά την επίσκεψη μας στο Γραφείο Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Παιδείας Βαλαντούλας Καναβούρη ,πληροφορηθήκαμε για 2 εκδηλώσεις που θα γίνουν μέσα στον Ιούνιο.

Όπως μας είπε η Αντιδήμαρχος μιλώντας στο φακό του kalymnos-news.gr κατά την επίσκεψη μας σήμερα, Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024,πρωί, θα είχε προγραμματισμένη συνάντηση και σύσκεψη με εκπροσώπους Φορέων για συντονισμό και καθορισμό των εκδηλώσεων με ημερομηνίες ,που θα συμπεριληφθούν στο τελικό πολιτιστικό πρόγραμμα του φετινού καλοκαιριού και δεν είχε κάτι επίσημο να ανακοινώσει.

Μας μίλησε όμως για δύο εκδηλώσεις που συμπεριλαμβάνονται στο Πολιτιστικό Πρόγραμμα και θα γίνουν μέσα στον Ιούνιο.

Όπως μας είπε, οι δύο αυτές εκδηλώσεις είναι:

  1. Ένα βιωματικό εργαστήρι που διοργανώνει ο Δήμος Καλυμνίων με τίτλο “H πρώτη επαφή με την τέχνη της ζωγραφικής” που θα ξεκινήσει στις 17 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι 30 Ιουνίου 2024. Θα διδάξει ο εικαστικός και πτυχιούχος της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, Μιθριδάτης Χατζηχατζόγλου. Το εργαστήρι θα γίνει στις εγκαταστάσεις του 3ου ΔΣ Πόλεως και έχουν δηλώσει συμμετοχή περίπου 100 παιδιά.
  2. Στις 30 Ιουνίου 2024 Συναυλία με τίτλο “Ένα αμάξι με δυο άλογα” από τον τραγουδιστή Γρηγόρη Μπιθικώτση ,γιό ενός από τους κορυφαίους Έλληνες μουσικούς και ερμηνευτές Γρηγόρη Μπιθικώτση.

Δείτε τα όσα μας είπε η αντιδήμαρχος στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαΐλλη και Μάμας Χαραμαντάς.

5-6-2024 Ενημέρωση από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού για τις πρώτες Εκδηλώσεις του Δήμου Καλυμνίων.