“Μonte & Mare” ένα νέο εστιατόριο στο Μασούρι με μοναδική θέα την Τέλενδο και υπέροχες γεύσεις εμπνευσμένες από τη Μεσογειακή διατροφή (video)

3767

Ένα νέο εστιατόριο το “Μonte & Mare” ξεκίνησε τη λειτουργία του τη φετινή σεζόν από δύο νέους επιχειρηματίες τον Κυριάκο Παπαμιχαήλ και τον Ηλία Φλάσκο.

Ένα κατάστημα εστίασης με μοναδική θέα τη μαγευτική Τέλενδο και με ένα μεγάλο εύρος υπέροχων γεύσεων εμπνευσμένων από τη μεσογειακή διατροφή .

Το νέο εστιατόριο βρίσκεται στο Μασούρι, στη στροφή στις Συκιές στο χώρο του πρώην “Aegean Alas”

Με το φακό του kalymnos-news.gr επισκεφτήκαμε το νέο εστιατόριο και συζητήσαμε με τους δύο ιδιοκτήτες του νέου εστιατορίου. Δύο νέοι άνθρωποι με γνώσεις και εμπειρίες στη μαγειρική, που έχουν εργαστεί σε κουζίνες ξενοδοχείων και εστιατορίων σε διάφορες τουριστικές περιοχές και αποφάσισαν να κάνουν το επιχειρηματικό τους ξεκίνημα σε έναν κλάδο που γνωρίζουν καλά, σπούδασαν και εργάστηκαν και επέλεξαν την ιδιαιτέρα τους πατρίδα στην Κάλυμνο.

Όπως μας λένε για το νέο εστιατόριο ότι στόχος είναι μία δημιουργική κουζίνα. Μεσογειακή ,ελληνική με κάποιες ιδιαιτερότητες, τεχνικές και γεύσεις, κάτι διαφορετικό και δημιουργικό. Όλα τα υλικά και προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι διαλεγμένα, ποιοτικά και φρέσκα.

Στη συνέχεια ο Ηλίας και ο Κυριάκος μας παρουσίασαν κάποια από τα υπέροχα, γευστικά, εντυπωσιακά πιάτα που περιλαμβάνει το μενού και μπορούν να απολαύσουν οι πελάτες. Το γεύμα ή το δείπνο συνοδεύεται από κρασί ή άλλο ποτό από μία μεγάλη ποικιλία που διαθέτει η κάβα του καταστήματος, ενώ στο τέλος προσφέρονται ξεχωριστά εδέσματα και γλυκά . Επίσης να σημειώσουμε το άψογος σέρβις.

Απολαύστε το όμορφο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαΐλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

13-6-2024 Monte & Mare ένα νέο εστιατόριο στο Μασούρι