Ρώμη 2024: Η Μαρία Μαγκούλια ολοκλήρωσε την παρουσία της, στην πρώτη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με βολή 15.31 μέτρα.

309

Μαρία Μαγκούλια και Αναστασία Ντραγκομίροβα κατέγραψαν σήμερα Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024, την πρώτη τους συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Οι δύο αθλήτριες συμμετείχαν στον προκριματικό της σφαιροβολίας με την Μαρία Μαγκούλια να πετυχαίνει 15,31 μ. και να καταλαμβάνει την 23η θέση και την Ντραγκομίροβα 14,89 μ. και να κατατάσσεται 25η.

Η Μαρία Μαγκούλια είχε ακόμη βολή στα 15,24 μ. και 14,97 μ., ενώ η πρωταθλήτρια των συνθέτων ξεκίνησε με 14,43 μ. και 13,99 μέτρα.

Οι δύο αθλήτριες απόλαυσαν τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση και αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες, που θα έχουν την ευκαιρία να εξαργυρώσουν στο μέλλον.

“Ήταν πολύ ωραία εμπειρία. Ήμασταν με τις καλύτερες αθλήτριες της Ευρώπης. Έχουμε κρατήσει ωραίες στιγμές. Κρατάμε τα θετικά. Θα έπρεπε να κάνω ένα μέτρο πάνω, πάμε παρακάτω”, τόνισε η Μαγκούλια με την Ντραγκομίροβα να συμπληρώνει: “Θα ήθελα και εγώ ιδανικά να κάνω ένα μέτρο πάνω σήμερα όμως δεν μπορώ να εξηγήσω τι συνέβη. Συγκεντρωνόμαστε στους αγώνες που έχουμε μπροστά”.

Δείτε το video με τις δηλώσεις