Παρατημένο στο καρνάγιο “Τριπολίτης” το Ε/Γ-Δ/Ρ “ΖΕΦΥΡΟΣ”-Την απόγνωση και την αγανάκτηση του εκφράζει ο Νικόλας Σαρούκος (video)

3709

Την απόγνωση ,την αγωνία και την αγανάκτηση του εκφράζει μέσα από το φακό του Kalymnos News ο Νικόλαος Σαρούκος εκ των ιδιοκτητών του οικογενειακού καρνάγιου “Τριπολίτης” στο Λαφάσι Καλύμνου, για την αδικαιολόγητη εγκατάλειψη στο χώρο του, ενός σκάφους για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πρόκειται για το Ε/Γ-Δ/Ρ «ΖΕΦΥΡΟΣ» της «ΦΛΙΠ ΕΝΑ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» θυγατρικής της SAOS FERRIES συμφερόντων της οικογένειας Φώτη Μανούση.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το εν λόγω σκάφος τον Αύγουστο 2022 παρουσίασε μηχανική βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή και η Εταιρεία του, το μετέφερε στο καρνάγιο “Τριπολίτη”. Στη συνέχεια η Εταιρεία «ΦΛΙΠ ΕΝΑ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» κηρύχθηκε έκπτωτη λόγω μη εξυπηρέτησης των επιδοτούμενων γραμμών που της είχαν ανατεθεί α)ΛΕΙΨΟΙ – ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΛΕΡΟΥ – ΚΑΛΥΜΝΟΣ και ΛΕΙΨΟΙ – ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΛΕΡΟΥ – ΜΥΡΤΙΕΣ ή ΠΟΘΙΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ – ΜΑΣΤΙΧΑΡΙ ΚΩ, β) ΠΑΤΜΟΣ – ΑΡΚΙΟΙ – ΛΕΙΨΟΙ –ΛΕΡΟΣ – ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΔΙ – ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ – ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ ή εναλλακτικά ΛΕΡΟΣ – ΛΕΙΨΟΙ – ΠΑΤΜΟΣ – ΑΡΚΙΟΙ – ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ – ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ – ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ και γ) ΚΑΛΥΜΝΟΣ – ΨΕΡΙΜΟΣ – ΜΑΣΤΙΧΑΡΙ ΚΩ , αντίστοιχα.

Έκτοτε κανείς από τους υπευθύνους του σκάφους, τόσο ο ναυπηγός, όσο και η ιδιοκτησία ενδιαφέρθηκαν για την τύχη του , το σκάφος βρίσκεται παρατημένο, ενώ διακόπηκε και η όποια επικοινωνία με το καρνάγιο, όπως αναφέρει ο Νικόλας Σαρούκος.

Ο Νικόλας Σαρούκος εκφράζει την αγανάκτηση του για αυτή την εξέλιξη και καλεί την ιδιοκτησία του σκάφους το αργότερο μέχρι 20 Ιουλίου 2024 να παραλάβει το σκάφος ώστε να απελευθερωθεί σημαντικός ζωτικός χώρος στο καρνάγιο για να μπορεί να λειτουργήσει και να εξυπηρετήσει απρόσκοπτα. Η συνέχιση παραμονής του σκάφους δημιουργεί τεράστια προβλήματα οικονομικής φύσεως αλλά και που άπτονται της εξυπηρέτησης άλλων σκαφών.

Μάλιστα ο Νικόλας Σαρούκος λέει, ας έλθουν να το πάρουν το σκάφος να μου αδειάσουν τον χώρο και δεν θέλω ούτε ένα ευρώ για τις εργασίες που έκανε ,αλλά και την παραμονή του σκάφους τόσο καιρό στο καρνάγιο.

Δείτε το video που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς  

 

Παρατημένο στο καρνάγιο "Τριπολίτης" στο Λαφάσι Καλύμνου το Ε/Γ-Δ/Ρ "ΖΕΦΥΡΟΣ"