Ευχαριστήρια αναφορά του Διοικητή του Νοσοκομείου Καλύμνου Νίκου Φανιού στα μέλη του ΔΣ Φίλιππο Ολυμπίτη και Καλλιόπη Κουτούζη

310

Με αφορμή την τελευταία προγραμματισμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Καλύμνου για το 2024, ο διοικητής του Νοσοκομείου, Νικόλαος Φανιός, εξέφρασε δημόσια την ευγνωμοσύνη του προς δύο ιδιαίτερα ενεργά μέλη του συμβουλίου, τον Αντιπρόεδρο Φίλιππο Ολυμπίτη και την Καλλιόπη Κουτούζη, μέλος του ΔΣ και Αντιδήμαρχο του Δήμου Καλυμνίων.

Στη ανάρτηση του, ο Νίκος Φανιός υπογράμμισε την άψογη λειτουργία του Διοικητικού Συμβουλίου, τονίζοντας ότι η συνεργασία με τα μέλη ήταν υποδειγματική και ουσιαστική. Αυτή η αρμονική συνεργασία οδήγησε σε σημαντική πρόοδο στη διαχείριση των ζητημάτων του Νοσοκομείου, καθώς και στην άμεση επίλυση προβλημάτων που προκύπτουν στην καθημερινότητά του.

Ο Φίλιππος Ολυμπίτης, με τριάντα χρόνια εθελοντικής προσφοράς στο νησί της Καλύμνου, αποτελεί φωτεινό παράδειγμα αφοσίωσης. Παράλληλα με τον ρόλο του ως Πρόεδρος του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Ειδικές Δεξιότητες, παραμένει σταθερός υποστηρικτής του έργου του Νοσοκομείου, αποδεικνύοντας την αγάπη του για την τοπική κοινωνία.

Η Καλλιόπη Κουτούζη, παρά την πληθώρα καθηκόντων της ως Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Αποδήμων και Δημοσίων Σχέσεων, είναι καθημερινά παρούσα στο Νοσοκομείο. Η συμβολή της, τόσο σε οργανωτικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, αναδεικνύει την αποφασιστικότητά της να στηρίξει την υγεία και ευημερία των συμπολιτών της.

Το Νοσοκομείο Καλύμνου συνεχίζει την πορεία του με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας, στηριζόμενο σε τέτοιες ισχυρές συνεργασίες και σε άτομα που δεν διστάζουν να προσφέρουν πέρα από το καθήκον τους