Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εορτής Αγίου Νικολάου στην παραλιακή Καλύμνου την Παρασκευή 6/12

915
Φώτο αρχείου

Το Λιμεναρχείο Καλύμνου ανακοίνωσε τη λήψη προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων κατά μήκος της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Καλύμνου, προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη διεξαγωγή των εορταστικών εκδηλώσεων για τον Άγιο Νικόλαο, πολιούχου Καλύμνου την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2024.

Τα μέτρα περιλαμβάνουν:

  1. Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης
    Από τις 07:00 το πρωί έως και το πέρας του εορτασμού, απαγορεύεται η στάση και στάθμευση όλων των οχημάτων στην περιοχή από το ύψος του κτιρίου του Λιμεναρχείου έως το Δημαρχιακό Μέγαρο.
  2. Απαγόρευση κυκλοφορίας
    Από τις 10:30 το πρωί έως και το πέρας της λιτάνευσης της εικόνας του Αγίου Νικολάου, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στον ίδιο χώρο.

Η απόφαση αποσκοπεί στη διευκόλυνση της διεξαγωγής της λιτάνευσης, που αποτελεί σημαντικό μέρος του εορτασμού, καθώς και στην ασφάλεια των συμμετεχόντων