Με απόφαση του Λιμενάρχη Καλύμνου προβλέπεται η λήψη προσωρινών μέτρων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων κατά μήκος της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Καλύμνου, για την απρόσκοπτη διεξαγωγή των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της επετείου της 7ης Μαρτίου 1948, την Πέμπτη 06/03/2025 και την Παρασκευή 07/03/2025.
Συγκεκριμένα:
- Την 06/03/2025 ημέρα Πέμπτη και από ώρα 07:00 έως και το πέρας της τελετής κατάθεσης στεφάνων, απαγορεύεται η στάση – στάθμευση από το ύψος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία ‘’ΑΝΑΣΗΣ’’ έως και το ύψος του κτιρίου του Επαρχιακού Μεγάρου.
- Την 07/03/2025 ημέρα Παρασκευή και από ώρα 07:00 έως και το πέρας της Παρέλασης, από το κτίριο του Δημαρχιακού Μεγάρου έως και το κτίριο του Δημοτικού Γραφείου Τουρισμού, απαγορεύεται η στάση-στάθμευση ενώ απαγορεύεται και η κυκλοφορία παντός είδους οχήματος από ώρα 10:00 έως και το πέρας της Παρέλασης.