Στον ημιτελικό του Π.Π.Σ.Α. ο Δωδεκανησιακός!

92

Με μια επιβλητική εμφάνιση, ο Δωδεκανησιακός εξασφάλισε την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Πρωταθλήματος Πολιτιστικών Συλλόγων Αττικής (Π.Π.Σ.Α.), επικρατώντας με 3-0 της Αδελφότητας Κεφαλλήνων & Ιθακησίων στον προημιτελικό.

Σταθερός και αποφασιστικός

Μετά από μια εντυπωσιακή πορεία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, η ομάδα του Συλλόγου Απανταχού Δωδεκανησίων Νέων συνέχισε ακάθεκτη και στην προημιτελική φάση. Παρά τις ελλείψεις και την αγωνιστική απραξία, οι παίκτες του Γρηγόρη Χατζηαντωνίου απέδειξαν την ανωτερότητά τους στο Δημοτικό Γήπεδο Ορυζομύλων στο Αιγάλεω, την Τετάρτη 26 Μαρτίου.

Η εξέλιξη του αγώνα

Ο αγώνας ξεκίνησε με δυνατές μονομαχίες, αλλά ο Δωδεκανησιακός έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του:

  • 18’ | 1-0 Ο Γιάννης Μαριάκης συνέχισε την εξαιρετική φόρμα του, σκοράροντας για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι.
  • 20’ | 2-0 Ο Τυσιάν Κοκούνια πέτυχε το πρώτο του γκολ στο Π.Π.Σ.Α. με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Στέλιος Σακελλαρίδης.
  • 50’ | 3-0 Ο Κοκούνια «χτύπησε» ξανά, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Η ομάδα είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, σημείωσε δύο δοκάρια και στα τελευταία λεπτά έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί πολύ στα προηγούμενα παιχνίδια.

Ραντεβού στους ημιτελικούς!

Ο Δωδεκανησιακός ετοιμάζεται πλέον για τον ημιτελικό απέναντι στον Μέντη Μεγανησίου, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 30 Μαρτίου στις 12:00, στο Γήπεδο Παυλίδη (Χαμοστέρνας & Πειραιώς).

Ο δεύτερος ημιτελικός θα ακολουθήσει την ίδια ημέρα, με αναμέτρηση ανάμεσα στους Πόντιους Μπαμπαλιού και τους Κρήτες Αιγάλεω. Οι νικητές θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Απριλίου.