Εορταστική κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας από το Λύκειο των Ελληνίδων Καλύμνου την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2026.

191

Την ετήσια εορταστική κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του διοργανώνει το Λύκειο των Ελληνίδων – Παράρτημα Καλύμνου, την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2026, στις 6.30 το απόγευμα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού και Ιστορίας, στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου, και αναμένεται να έχει έντονο παραδοσιακό και εορταστικό χαρακτήρα.

Την όμορφη βραδιά θα πλαισιώσουν παιδιά από τα παιδικά χορευτικά τμήματα του Λυκείου, τα οποία θα τραγουδήσουν τα παραδοσιακά κάλαντα και θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς, αναδεικνύοντας την πολιτιστική μας κληρονομιά.

Η πρόεδρος του Λυκείου των Ελληνίδων Καλύμνου, Καλλιόπη Κασσάρα – Τρικοίλη, μαζί με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση σε μέλη και φίλους του συλλόγου, τονίζοντας ότι η παρουσία του κοινού θα αποτελέσει ιδιαίτερη χαρά και τιμή για όλους.