Μεγάλη ικανοποίηση των καταστηματαρχών της Παλιονήσου για την τουριστική κίνηση αλλά και παράπονα για την αδιαφορία επίλυσης των προβλημάτων της περιοχής.(video)  

1023

Τέλος Σεπτεμβρίου 2022 και ο φακός του kalymnos-news.gr βρέθηκε στην πανέμορφη Παλιόνησο.

Μία αναπτυσσόμενη και εξελισσόμενη περιοχή του νησιού, που τα τελευταία χρόνια αποτελεί πόλο έλξης τουριστών αλλά και ντόπιων, τόσο από ξηράς, όσο και από θαλάσσης.

 Την μεγάλη ικανοποίηση τους εξέφρασαν για την φετινή τουριστική κίνηση οι επαγγελματίες που διατηρούν τα 3 καταστήματα εστίασης στην παραλία της Παλιονήσου. Ήταν πολύ μεγάλη καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και συνεχίζει δυναμικά και τώρα με την αναρριχητική περίοδο.

 Βέβαια δεν παρέλειψαν να εκφράσουν και τα παράπονα για την πλήρη αδιαφορία που υπήρξε από τους αρμοδίους και βασικά από το Δήμο, στην επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν στην περιοχή  και αφορούν στην κακή κατάσταση του δρόμου που οδηγεί στην παραλία και γενικά στην καθαριότητα. Χαρακτηριστικά είπαν ότι, όπως ήταν στην αρχή της θερινής περιόδου, έτσι και παραμένουν μέχρι σήμερα.

Στο φακό του kalymnos-news.gr μίλησαν κατά σειρά η Νομική Κοσαρή Μακαρούνα , ο σύζυγος της Ηλίας Μακαρούνας, ο Ποθητός Καλλιδώνης, ο πατέρας του Γιώργος Καλλιδώνης και ο Σάκης Μαγκλής ,που διατηρούν καταστήματα στην περιοχή.

 Δείτε αναλυτικά τα όσα μας είπαν στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

27-9-2022 Ικανοποίηση αλλά και παράπονα από τους επαγγελματίες στην Παλιόνησο