Μέχρι και τον Οκτώβριο θα συνεχίσει τις προσεγγίσεις του στο δίαυλο Μυρτιές-Τέλενδος το επιβλητικό ιστιοφόρο «Wind Star».

1606

Μέχρι και τον Οκτώβριο θα συνεχιστούν  οι εβδομαδιαίες προσεγγίσεις του πολυτελέστατου και επιβλητικού τετρακάταρτου ιστιοφόρου σκάφους «Wind Star»στο δίαυλο Μυρτιές-Τέλενδος.

Το «Wind Star» εκτελεί κρουαζιέρες 7 ημερών. Ξεκινά κάθε Σάββατο από Πειραιά με προορισμό την Μύκονο,τη Σαντορίνη,τη Ρόδο ,την Κάλυμνο(δίαυλο Μυρτιές-Τέλενδος) ,το Ναύπλιο και επιστρέφει στον Πειραιά. Το επιβατικό κοινό είναι κατά βάση Αμερικάνοι.

Στην Κάλυμνο έρχεται κάθε Τετάρτη πρωί και αναχωρεί το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Για το Σεπτέμβριο οι ημερομηνίες αναχώρησης  από Πειραιά είανι 3,10,17,24 με προσεγγίσεις αντίστοιχα στο δίαυλο Μυρτιές –Τέλενδος στις 7,14,21, 28 Σεπτεμβρίου.

Για τον Οκτώβριο  οι ημερομηνίες αναχώρησης  από Πειραιά είναι 1,8,15 με προσεγγίσεις αντίστοιχα στο δίαυλο Μυρτιές –Τέλενδος στις 5,12,19 Οκτωβρίου.

Οι τιμές της 7ήμερης κρουαζιέρας για το Σεπτέμβριο κυμαινονται από 1.704 –2.929 δολάρια και τον Οκτώβριο από 1.514-3.119 δολάρια.

Το ιστιοφόρο μεταφέρει σε κάθε κρουαζιέρα περί τα 140 άτομα, ενώ το πλήρωμα του ανέρχεται σε 100 άτομα.

Οι επιβάτες του σκάφους κατά την παραμονή τους στην Κάλυμνο αποβιβάζονται με λάντζες που διαθέτει το ίδιο το «Wind Star» στις Μυρτιές και έχουν να επιλέξουν οργανωμένες  εκδρομές σε αξιοθέατα του νησιού, να  ενοικιάσουν  σκάφη για ψάρεμα, να ακολουθήσουν δικό τους πρόγραμμα .

Να σημειώσουμε ότι το «Wind Star» πρακτορεύεται στην Κάλυμνο από το  Kalymna Yachiting Club του Βασίλη Καπαδάκη.

Λίγα λόγια για του «Wind Star».

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό και επιβλητικό,κομψό και πολυτελές ιστιοφόρο που φέρει 4 κατάρτια. Έχει τέσσερα καταστρώματα  και μπορεί να φιλοξενήσει 148 άτομα, σε καμπίνες που όλες βλέπουν στην θάλασσα ,αλλά και σε πολυτελείς και άνετες σουίτες.

Όλες οι καμπίνες έχουν μεγάλα κρεβάτια,τηλεόραση επίπεδης οθόνης με DVD player και ηχεία Bose SoundDock για iPods της Apple. Οι σουίτες διαθέτουν και καθιστικό

Το «Wind Star»προσφέρει δύο κύρια χώρους εστίασης.

Το εστιατόριο  AmphorA  προσφέρει γκουρμέ κουζίνα το βράδυ και το εστιατόριο Veranda προσφέρει απλό μπουφέ και πλήρεις υπηρεσίες φαγητού για πρωινό και μεσημεριανό γεύμα. Το «Wind Star»προσφέρει διάφορες ανέσεις που περιλαμβάνουν:Spa, Θαλάσσια σπορ πλατφόρμα, καζίνο, σαλόνι, βιβλιοθήκη, πισίνα και υδρομασάζ.

Κλέινοντας, να ευχαριστήσουμε  τον ιδιοκτήτη  του Kalymna Yachiting Club  Βασίλη Καπαδάκη γαι τις πληροφορίες που μας έδωσε για το ρεπορτάζ μας.

 

ιστιοφόρο τελενδος

ιστιοφορο σαλονι

ιστιοφορο ένα