Ο Δήμαρχος Ι.Γαλουζής συγχαίρει το Ναυτικό Όμιλο Καλύμνου για τις μεγάλες επιτυχίες στο Καρπενήσι.

868

Με δτ που εκδόθηκε από το Γραφείο επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του Δήμου Καλυμνίων ο Δήμαρχος Ι.Γαλουζής, συγχαίρει το Ναυτικό Όμιλο Καλύμνου για τις μεγάλες επιτυχίες στο Καρπενήσι

Το δτ παραθέτουμε παρακάτω:

O Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Γαλουζής επιθυμεί να συγχαρεί θερμά όλους τους κολυμβητές του Ναυτικού Ομίλου Καλύμνου για το ρεκόρ μεταλλίων, που απέσπασαν στο πρόσφατο πρωτάθλημα συλλόγων, το οποίο  διεξήχθη  στο Καρπενήσι.

Η ιδιαίτερα πλούσια συγκομιδή των αθλητών και αθλητριών του Ν.Ο. σε μετάλλια (36 συνολικά, 14 χρυσά, 10 ασημένια, 12 Χάλκινα) αποδεικνύει την συστηματική  δουλειά που γίνεται από το Δ.Σ. και τον προπονητή του Ομίλου, δηλώνει όμως ταυτόχρονα και την αγάπη και αφοσίωση των νέων αθλητών –τριών του νησιού μας, απέναντι στο άθλημα που υπηρετούν.

Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν για τις πρωτόγνωρες αυτές διακρίσεις σε όλους τους παράγοντες που συνετέλεσαν σε αυτές, στο Δ.Σ. και τα μέλη του Ναυτικού Ομίλου Καλύμνου, στους γονείς των παιδιών -που πάντα βρίσκονται δίπλα τους σε όλες τις προσπάθειες- και κυρίως βέβαια στα ίδια τα παιδιά για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις.

Είναι βέβαιο ότι το μέλλον τους ανήκει και ότι θα σημειώσουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός