Στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, συμμετέχει το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.

1921

Από Κάλυμνο τα “Σφουγγάρια Καλύμνου (Β. ΚΟΚΚΙΝΟΣ Α.Ε.)”

Με ένα εντυπωσιακό, σύγχρονο περίπτερο, το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, συμμετέχει στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης η οποία άνοιξε τις πύλες της, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου,  αποτελώντας όπως κάθε χρονιά, ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά γεγονότα στη χώρα μας.

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου συμμετέχει στην Έκθεση, με περίπτερο 60 τμ, το οποίο έγινε πόλος έλξης για τους επισκέπτες, αλλά και τους επίσημους φορείς, δίνοντας την ευκαιρία στις επιχειρήσεις του νομού μας να ανοίξουν δίαυλους επικοινωνίας με σημαντικές αγορές, νέους αγοραστές, κλαδικούς φορείς και επαγγελματίες.

Σημαντικές επιχειρηματικές επαφές και συναλλαγές φάνηκαν να πραγματοποιούνται από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας της Έκθεσης,  μεταξύ των εκθετών μας και των ενδιαφερόμενων επιχειρηματιών, αφού παρουσιάστηκε ενδιαφέρον και επισκεψιμότητα από μεγάλα δίκτυα διανομών και επαγγελματίες.

Η αποστολή των επιχειρηματιών του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, με επικεφαλής τον γενικό Γραμματέα, κο Νικόλαο Παπασταματίου, παρουσιάζει τις δυνατότητες της Δωδεκανήσου στο επιχειρείν, τη δουλειά και την ποιότητα των προϊόντων στους επαγγελματίες και το κοινό  που επισκέπτεται την ΔΕΘ. Παράλληλα τα νησιά μας παρουσιάζονται με τον καλύτερο τρόπο ως ελκυστικοί τουριστικοί προορισμοί που καλύπτουν, ακόμη και τους πλέον απαιτητικούς, που επιθυμούν να τα επισκεφθούν, μέσω έντυπου διαφημιστικού υλικού που διανέμεται στο χώρο του Επιμελητηρίου, στην Έκθεση.

Οι επιχειρήσεις που συνθέτουν την αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου και τα προϊόντα τους βρίσκονται στις προθήκες της έκθεσης είναι:

  • Φίλεμα Ροδίων, (ΠΙΣΣΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ)
  • Παραδοσιακά Γλυκά Λέρου (ΚΥΠΡΑΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ)
  • Κ.Α.Ι.Ρ ΑΕ /C.A.I.R S.A
  • Κεραμικά “ΝΑΣΟΣ” (ΜΥΛΩΝΑ Ε – ΜΥΛΩΝΑ Φ Ο.Ε.)
  • Σφουγγάρια Καλύμνου (Β. ΚΟΚΚΙΝΟΣ Α.Ε.)
  • Ροδίτικη Λαδόπιττα (ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.)

Η Έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή έως την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός