Μία πρωτότυπη διαμαρτυρία από καταστηματάρχη της παραλιακής έξω από το Δημαρχείο Καλύμνου.

2792

Έναν πρωτότυπο τρόπο διάλεξε ο Θέμελης Καμπουράκης ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην παραλιακή ζώνη ,για να διαμαρτυρηθεί για τα τσουχτερά πρόστιμα που έχουν επιβληθεί σε όλους σχεδόν τους καταστηματάρχες της παραλιακής, για τη αυθαίρετη κατασκευή (στέγαστρα) και την κατάληψη κοινόχρηστου  χώρου μπροστά από τα καταστήματα τους για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.

Συγκεκριμένα ο Θέμελης Καμπουράκης  χθες Τετάρτη 19 Οκτωβρίου πρωί, με μία κιθάρα ανά χείρας,  κάθισε  στην είσοδο του Δήμου, «τραγουδώντας » τα παράπονα του προς τη Δημοτική Αρχή για τα πρόστιμα που του έχουν  επιβληθεί.

 

%ce%ba%ce%b1%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b1%ce%ba%ce%b7%cf%82-%ce%ba%ce%b9%ce%b8%ce%b1%cf%81%ce%b1

Mάλιστα κάποιοι περαστικοί ανταποκρίθηκαν και άφησαν κάποια χρήματα σε ένα πανέρι που είχε μαζί του.

%ce%ba%ce%b1%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b1%ce%ba%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b5%cf%81%ce%b9

Με τα χρήματα αυτά, ο Θέμελης Καμπουράκης αγόρασε κάποια κρουασάν και γάλα   και σήμερα Πέμπτη  λίγο μετά τις 10.30 το πρωί,επανήλθε στην είσοδο του Δημοτικού μεγάρου και άρχισε να τα  μοιράζει  δωρεάν στους περαστικούς, αναδεικνύοντας παράλληλα το πρόβλημα που έχει προκύψει από τα πρόστιμα.

Αναφερόμενος στις  ενέργειες του αυτές και στον τρόπο που διάλεξε να διαμαρτυρηθεί, είπε ότι όλα αυτά εντάσσονται στην προσπάθεια του, να κινήσει το ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής στο να ασχοληθεί με το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι καταστηματάρχες της παραλιακής με τα πρόστιμα και να βρεθεί λύση.

Μα σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια της σημερινής διαμαρτυρίας του, αρκετός κόσμος σταμάτησε στο Δημαρχείο για να  πληροφορηθεί στο τι συμβαίνει ,ενώ δεν έλειψαν οι εντάσεις και κάποιες φωνές , τη  στιγμή  που στελέχη της Δημοτικής  Αρχής πήγαν να ανέβουν στο Δημαρχείο.

 

%ce%ba%ce%b1%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ac%ce%ba%ce%b7%cf%82-%ce%b4%cf%85%ce%bf

%ce%ba%ce%b1%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b1%ce%ba%ce%b7%cf%83-%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%b1